Πώς να φτιάξετε το δικό σας φυσικό αποσμητικό

Πώς να φτιάξετε το δικό σας φυσικό αποσμητικ

ό

 


Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες μας, μπορείτε κι εσείς να παρασκευάσετε εύκολα και γρήγορα ένα φυσικό αποσμητικό, που θα χαρίσει δροσιά και ευεξία στο σώμα σας.
Το αποσμητικό είναι μια απαραίτητη καθημερινή κίνηση υγιεινής. Αν λοιπόν αναζητάτε την αίσθηση της δροσιάς και θέλετε να προσφέρετε στο σώμα σας ευεξία, φτιάξετε μόνοι σας ένα φυσικό αποσμητικό.
Χρησιμοποιώντας ως βάση αποσταγμένο νερό και χαρίζοντάς του άρωμα από αιθέρια έλαια, το αποσμητικό σας είναι κατάλληλο να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε, χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν ερεθισμούς. Η παρουσία του βάμματος καλέντουλας είναι αυτή που προσθέτει στο αποσμητικό αντισηπτικές ιδιότητες.
Τι θα χρειαστείτε

Σκεύη: * Ένα
γυάλινο μπουκαλάκι, * Ένα σταγονόμετρο * Ένα μικρό ποτήρι
Υλικά: * 80 γραμμ. αποσταγμένο νερό * 15ml βάμμα καλέντουλας * 5 ml propylon glycol * 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο tea tree * 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας * 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο περγαμόντο * 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι.

Τρόπος παρασκευής
................
1. Ρίχνετε το αποσταγμένο νερό μέσα στο γυάλινο μπουκαλάκι. 2. Βάζετε το βάμμα καλέντουλας σε ένα μικρό ποτήρι. 3. Προσθέτετε στο ίδιο ποτήρι το propylon glycol. 4. Αναμειγνύετε το μείγμα τους με το αποσταγμένο νερό. 5. Χρησιμοποιώντας το σταγονόμετρο ρίχνετε στο νερό και τα αιθέρια έλαια. 6. Το αποσμητικό σας είναι έτοιμο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ