Στην Τρίπολη φυγάδευσαν τους...δημοσιογράφους!

 
Στην Τρίπολη φυγάδευσαν τους...δημοσιογράφ
ους!
 
  

Επεισόδια και καταστροφές σημειώθηκαν στην Τρίπολη μετά το τέλος του αγώνα Αστέρας-Παναθηναϊκός. Τα κακά μαντάτα είχαν αρχίσει από νωρίς όμως... Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, μερίδα φίλων των "πρασίνων" επιχείρησε να εισβάλλει χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο, ενώ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, κάποιοι εξ' αυτών έσπασαν το κυλικείο που βρισκόταν έξω από τη θύρα τους, αρπάζοντας ότι βρήκαν σε αυτό. Εκείνη τη στιγμή έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις για να απομακρύνουν τις πωλήτριες, οδηγώντας τις σε ασφαλές μέρος.
Στο τέλος, οπαδοί του "τριφυλλιού" επιχείρησαν .........να αποχωρήσουν από το γήπεδο μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, παρά το γεγονός ότι όφειλαν να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να φύγουν οι ομόλογοί τους του Αστέρα.
Σκηνές ροκ έζησαν και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι φυγαδεύτηκαν στο σκοτάδι για να μην τους βρουν οι ανεγκέφαλοι οπαδοί, κάτι που είδατε ζωντανά στο live streaming. Είναι χαρακτηριστικό πως ο απεσταλμένος του Contra.gr μετέδιδε στο σκότος για να μη γίνει αντιληπτός από τους χούλιγκανς.
Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους εμποδίσουν κάνοντας αλόγιστη χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, την ώρα που κάποιοι παίκτες και αρκετός κόσμος δεν είχαν ακόμα αποχωρήσει από το γήπεδο.
Ένταση όμως υπήρξε και στα αποδυτήρια, όπου οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια και να υποστούν ζημιές τα γραφεία των γηπεδούχων. Πέτρες πετάχτηκαν και προς τα μπάνια, την ώρα που παίκτες έκαναν το καθιερωμένο ντους μετά το ματς.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ