ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗ

ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ  


Επεισόδια προκλήθηκαν το πρωί στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν επενδυτές της AspisCapital που είχαν συγκεντρωθεί για να αποδοκιμάσουν τον Παύλο Ψωμιάδη, μπέρδεψαν τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση με συνεργάτη του κατηγορουμένου και του επιτέθηκαν...
Οι περισσότεροι από 50 επενδυτές που βρίσκονται από το πρωί στην Ευελπίδων, έριξαν εναντίων του Παύλου Ψωμιάδη μπουκάλια με νερό και καφέ ενώ κινήθηκαν .........απειλητικά σε βάρος.
Παράλληλα, όμως, μπέρδεψαν τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση με συνεργάτη του Ψωμιάδη, ο οποίος καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισής του με αποτέλεσμα να φωνάξουν «απατεώνα γιατί μας κατέστρεψες»;
Ο ανακριτής ζήτησε από την κράτηση ενός εκ των επενδυτών για την αποκατάσταση της τάξης, και επιπλέον ζήτησε να απομακρυνθούν οι συγκεντρωμένοι από τον πρώτο όροφο του κτηρίου εννέα όπου στεγάζονται τα ανακριτικά γραφεία.
Επισημαίνεται πως στην κεντρική είσοδο της Ευελπίδων έχουν αναρτηθεί πανό σε βάρος του Ψωμιάδη και μαύρες σημαίες από τον σύλλογο ζημιωθέντων της AspisCapital.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ