Βασίλης Καρράς: "Με έχουν απαγάγει για να μην τραγουδήσω"


Βασίλης Καρράς: "Με έχουν απαγάγει για 
να μην τραγουδήσω"

Βασίλης Καρράς: "Με έχουν απαγάγει για να μην τραγουδήσω"Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του σε εκπομπή ήταν ο Βασίλης Καρράς.
Ο Βασίλης Καρράς, ορεξάτος και εύθυμος, μίλησε για το τραγούδι και τις αδυναμίες του, τραγούδησε live και -φυσικά- αστειεύτηκε με την ψυχή του με τον οικοδεσπότη σε μια πραγματικά απολαυστική εμφάνιση του!
Η αρχή έγινε όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε αν -ως βαρύς άντρας που δείχνει- είναι και αυτός ο οποίος κάνει το κουμάντο στο σπίτι. Απευθυνόμενος προς το ανδρικό κοινό της εκπομπής ο Βασίλης Καρράς είπε ............και ξέσπασε σε γέλια πως: «Παιδιά, κουμάντο κάνει η γυναίκα. Αυτά τα “ο άνδρας είναι έτσι, είναι αλλιώς, είναι βαρύς κλπ” είναι παραμύθια. Μη σας νοιάζει, δεν άλλαξαν τώρα τα πράγματα, έτσι ήταν από παλιά»!
Στη συνέχεια ο δημοφιλής τραγουδιστής με τη χαρακτηριστική φωνή αποκάλυψε ότι τον έχουν απαγάγει δύο φορές για να μην τραγουδήσει και χάσει έσοδα ο αντίπαλος επιχειρηματίας!
«Μ’ έχουν απαγάγει δύο φορές στην καριέρα μου. Τη μία ήταν με τσουβάλια από τσιμέντα που έγραφαν “Όλυμπος”, μισοσκισμένα, που μέσα είχαν πιστόλια και με είχαν πάει σε ένα παλιόσπιτο. Δε μου έκαναν τίποτα, οι άνθρωποι ήταν μια χαρά. Απλά με απήγαγαν για να μην τραγουδήσω και τα ‘κονομήσει ο αντίπαλος επιχειρηματίας!» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Καρράς γελώντας!
«Η δεύτερη ήταν άλλου τύπου» συνέχισε «από αυτές που δε χρειάζεται μαγκιά. Ήταν άλλα πιστόλια, πιο μεγάλα» είπε ξεσπώντας σε γέλια και πάλι ο Βασίλης Καρράς. «Ήταν πάντως πολύ ωραίοι άνθρωποι», τονίζει και ξαφνιάζει τους πάντες. «Είχα πάνω μου 100.000 δρχ., πολλά λεφτά για τότε, και δέχθηκαν να κρατήσω τις 10.000 δρχ. για να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη»!
Η παραγγελιά του Κωστόπουλου και ο… πατσάς!
Ο Βασίλης Καρράς έδειξε να μην το πιστεύει όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, γνωρίζοντας την αδυναμία του για τον… πατσά, του σέρβιρε live ένα ζεστό πιάτο πατσά! «Μου αρέσει που με προειδοποιούσαν πριν έρθω ότι είναι σοβαρή η εκπομπή σου και να προσέξω τι θα πω» είπε ο Βασίλης Καρράς και λύθηκαν και οι δυο τους στα γέλια!
Λίγο πιο μετά, ο Βασίλης Καρράς σηκώθηκε και τραγούδησε με τους «48 Ώρες» ένα κομμάτι του Καρρά που είχαν διασκευάσει οι ίδιοι. Αφού τέλειωσε την ερμηνεία του κομματιού, ο Κωστόπουλος είπε να ζητήσει μια παραγγελιά, για να πάρει την… αποστομωτική  απάντηση: «Κάτσε ρε Πέτρο, να φάμε λίγο πατσά πρώτα!».
Ομολογουμένως ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος έκλεισε ερμηνεύοντας την επιτυχία του «λόγια φιλικά» με τους Αλχημιστές, ήταν από τις πιο απολαυστικές παρουσίες μέχρι τώρα στο παλτό της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ