'ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ"

'ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ"

 

“Κυνηγήστε τον Ασάνζ σαν να ήταν τρομοκράτης της Αλ Κάιντα”. Αυτό φέρεται να γράφει, σύμφωνα με δημοσιογράφο της Daily Mail η Σάρα Πέιλιν , πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα, σε επίθεση που εξαπέλυσε μέσω facebook (!) στον ιδρυτή του wikileaks...
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές , η Πέιλιν φέρεται να παρομοιάζει τον Ασάνζ με τον Οσάμα μπιν Λάντεν και κάνει λόγο για “ανίκανους χειρισμούς” της αμερικανικής κυβέρνησης απέναντι στο “φιάσκο” των διαρροών.
“Πρώτα και κύρια, ποιες ενέργειες έγιναν ώστε να...... σταματήσει ο Ασανζ να δημοσιοποιεί ευαίσθητα και απόρρητα έγγραφα;” γράφει η Πέιλιν και συνεχίζει: “ο Ασανζ δεν είναι δημοσιογράφος είναι ένας αντιαμερικανός με χέρια γεμάτα αίμα. Οι προηγούμενές του δημοσιεύεις κατέληξαν στην αποκάλυψη της ταυτότητας περισσότερων από 100 πηγών μας στους Ταλιμπάν. Γιατί λοιπόν δεν τον κυνηγάτεόπως ακριβώς και τους ηγέτες της Αλ Κάιντα και των Ταλιμπαν;”
Και καταλήγει πως η αιτία που ο Ασανζ δεν έχει μέχρι τώρα σταματήσει τις δραστηριότητές του είναι η "ανικανότητα" και η "μη κινητοποίηση" της αμερικανικής κυβέρνησης.
Παράλληλα σήμερα, οι ΗΠΑ ξεκίνησαν ερεύνα προκειμένου να διερευνηθεί αν στον 39χρονο Ασανζ θα απαγγελθούν κατηγορίες βάσει του νόμου κατά κατασκοπείας , επειδή δημοσίευσε στο παρελθόν και κατά συρροή άκρως απόρρητα διπλωματικά έγγραφα. Στο ίδιο μάλιστα πλαίσιο, ο πρόεδρος Ομπάμα διόρισε ειδικό υπεύθυνο προκειμένου να μην ξαναδιαρρεύσει απόρρητο έγγραφο στο wikileaks.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ