Το πλάνο Βγενόπουλου

Το πλάνο Βγενόπουλου

 

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω στο θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά να συγκεντρώσει το νέο μετοχικό σχήμα στην Panamind Holding Limited.
«Πάμε καλά. Θα δούμε πως θα μοιραστεί το ποσοστό. Πιθανότατα ο Βραδινογιάννης θα πέσει στο 30%, ο Βγενόπουλος θα πάει στο 25%, εγώ στο 10%, ο Παύλος στο 5%, ο Ερασιτέχνης στο 10% και οι υπόλοιποι μέτοχοι στο 20%».
Αυτά τα λόγια του Νικόλα Πατέρα οδήγησαν αρκετούς στο συμπέρασμα ότι η πλευρά Βγενόπουλου αναδιπλώθηκε στο θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της.......... ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο αυτό απέχει χιλιόμετρα από την αλήθεια.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μέσω της εταιρίας που θα κατέχει ποσοστό από 50,6% μέχρι και 55% και που εκπροσωπεί και σήμερα τον Βγενόπουλο στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, την «Panamind Holding Limited».
Μάλιστα η διαπίστωση αυτή γίνεται και από τα λόγια του Νικόλα Πατέρα καθώς τα ποσοστά Βγενόπουλου, Πατέρα και των «άλλων μετόχων» αγγίζουν το 55%.
Στη συγκεκριμένοι εταιρία που θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο θα μπούνε, όλοι οι μέτοχοι που θα είναι συντεταγμένοι με την πλευρά Βγενόπουλου ώστε να μην χρειάζεται να συγκαλείται συμβούλιο σε κάθε απόφαση που πρέπει να παρθεί.
Στην ομάδα αυτή θα βρίσκονται στενοί συνεργάτες του Ανδρέα Βγενόπουλου που πλέον θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της πράσινης ΠΑΕ.
Μια ανάλογη εταιρία είχε και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με την επωνυμία Green Dream Α.Ε.
Οι επόμενες κινήσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου είναι ένα ραντεβού με την Grant Thorton για να πάρει τα αποτελέσματα του πορίσματος που συντάχθηκε και στην συνέχεια να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.
Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια συνάντηση κορυφής μεταξύ του Βγενόπουλου, του Βαρδινογιάννη και του Πατέρα για να οριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταβίβασης, η οποία θα προχωρήσει πολύ πριν το Μάιο με αύξηση μετοχικού κεφαλαίο
υ.
http://www.gazzetta.gr/

  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ