Δύο ώρες στο Μαξίμου με τον Ρουμπίνι ...

Δύο ώρες στο Μαξίμου με τον Ρουμπίνι ...

   

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΒΑΙΟΣ
Χωρίς να κάνει δηλώσεις και με ένα... ταξί να τον περιμένει επί της Ηρώδου Αττικού, αποχώρησε πριν λίγη ώρα από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Νουριέλ Ρουμπίνι. Η συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου και τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και προκάλεσε πολλά σχόλια ως προς τη σκοπιμότητά της.
Στελέχη της κυβέρνησης και οικονομικοί παράγοντες εξέφραζαν την έκπληξή τους για τη συνάντηση από το πρωί, οπότε και έγινε γνωστό ότι ο Πρωθυπουργός θα δεχόταν στο....... Μέγαρο Μαξίμου τον άνθρωπο, ο οποίος κατά κόρον έχει προφητεύσει την οικονομική καταστροφή της χώρας και έχει απορρίψει κάθε ενδεχόμενο επιτυχίας των προσπαθειών της κυβέρνησης.
Ο κ. Ρουμπίνι βρέθηκε στην Αθήνα ως ομιλητής σε κλειστή εκδήλωση της εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων Better Business Bureau, όπου και προέβλεψε εκ νέου ότι μοναδική λύση για την Ελλάδα είναι η έξοδος από το ευρώ, καθώς σύμφωνα με τη γνώμη του, το μείγμα πολιτικής που ακολουθείται, όσο κι αν μειώνει τα ελλείμματα, οδηγεί σε ύφεση και συνεπώς διογκώνει το χρέος και οδηγεί σε οικονομική ασφυξία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ