ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΣΕ ΟΣΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΣΕ ΟΣΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 

Σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων ξεκινούν από αύριο Κυριακή οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή τους στα σχέδια περικοπών των αποδοχών τους και στον προγραμματισμό των υποχρεωτικών μετατάξεων. Ακινητοποιούνται με στάσεις εργασίας και τα μέσα μεταφοράς της Αθήνας.
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου δεν θα κινηθούν οι συρμοί του προαστιακού της Αθήνας από τις 10:00 μέχρι τις 16:00. Οι εργαζόμενοι στον προαστιακό μετέχουν στη στάση εργασίας που εξήγγειλαν τις ίδιες ώρες, οι συνάδελφοί τους στα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας.
Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια του προαστιακού από τις 11:00 μέχρι τις 17:00. Πρόκειται και πάλι για συμμετοχή στην κινητοποίηση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες της ..............πρωτεύουσας.
Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και για το διάστημα από τις 12:00 μέχρι τις 15:00, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε προαστιακό και υπεραστικό δίκτυο. Προβλήματα αναμένονται λόγω των στάσεων εργασίας της ένωσης προσωπικού αμαξοστοιχιών. Το συγκεκριμένο σωματείο ανακοίνωσε στάσεις για τις 06:00 - 09:00, τις 14:00 - 17:00 και από τις 21:00 μέχρι τα μεσάνυχτα.
Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, καθώς και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, δεν θα κινηθεί κανένα τρένο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω των δύο 24ωρων απεργιών που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ