Ο Θέμος ( Το αρχιλαμόγιο ) απασφάλισε…και εμείς χεστήκαμε

Ο Θέμος απασφάλισε…

 

 

Γράφει ο reporter
Όπως το είχε προαναγγείλει, σε συνομιλίες που είχε με δημοσιογράφους τις προηγούμενες ημέρες, ο Θέμος Αναστασιάδης “απασφάλισε”, και προχώρησε σήμερα σε σκληρή, προσωπική επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, από τη στήλη που διατηρεί με ψευδώνυμο στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.
Ο εκδότης του “Πρώτου Θέματος” αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει σε εξέλιξη πόλεμος συμφερόντων στον χώρο του Τύπου, αναφερόμενος σε “εργολάβους”, καθώς και στη στρατηγική ορισμένων εκδοτών να αξιοποιήσουν τις κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων, προκειμένου να κλείσουν τις εφημερίδες τους, που ήδη έχουν εξελιχτεί σε προβληματικές επιχειρήσεις.
Εκτός από τη “βεντέτα” που φαίνεται να έχει ανοίξει ο Θέμος Αναστασιάδης με τη Ντόρα Μπακογιάννη, το “Πρώτο Θέμα” δημοσιεύει και.............. έγγραφα του WikiLeaks, τα οποία αναφέρονται στην περίοδο διακυβέρνησης του τόπου από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το... 1990-93, με αιχμές για τον ρόλο της Ντόρας Μπακογιάννη εκείνη την εποχή.
Επιπροσθέτως, το “Πρώτο Θέμα” αφήνει να εννοηθεί ότι επίκειται η δημοσίευση εγγράφων του WikiLeaks και για την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή, μετά το 2004, όπου θα υπάρχουν αναφορές στη Ντόρα Μπακογιάννη και τις απόψεις της για το Κυπριακό, το Σκοπιανό και την υπόθεση του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. 
Η μπόχα προφανώς δεν τους ενοχλεί , αντίθετα τους γιγαντώνει ..
φτύσε λοιπόν ο ένας φτύσε ο άλλος μια χαρά περνάνε τα λαμόγια .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ