Κατεβάζει διακόπτες σε εμπόρους η ΔΕΗ

Κατεβάζει διακόπτες σε εμπόρους η ΔΕΗ




Photo for this article
Χωρίς οίκτο η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα από επιχειρήσεις, λόγω απλήρωτων λογαριασμών αναγκάζοντας τον Εμπορικό Σύλλογο του Πειραιά να παρέμβει με επιστολή του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ κ. Α. Ζερβό.
Στην επιστολή ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά καταδικάζει αυτήν την πολιτική της ΔΕΗ χαρακτηρίζοντας την ώς καταστροφική για την ήδη ταλαιπωρημένη αγορά του Πειραιά, προκαλούν την ΔΕΗ στο να επιδείξει τον κοινωνικό της χαρακτήρα και να κατανοήσει τα πλήγματα που δέχονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις λόγο της κρίσης.
« Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή διαμαρτυρίες μελών του, για την αιφνίδια αποξήλωση ρολογιών της ΔΕΗ από επιχειρήσεις, λόγω απλήρωτων........ λογαριασμών, επιθυμεί να θέσει υπόψη σας τα εξής:
Εκφράζουμε τον έντονο προβληματισμό μας για το μέγεθος των ημερήσιων εντολών αποκοπής ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, καθώς, όπως αντιλαμβάνεστε, το πλήγμα που δέχονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την διακοπή του ρεύματος, είναι ανυπολόγιστο και οι επιπτώσεις από την συγκεκριμένη τακτική της ΔΕΗ καταστροφικές.
Θεωρούμε, ότι σε αυτή την εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία που βιώνουν οι επιχειρήσεις μας, το οικονομικό κόστος και γενικά η απορρύθμιση της αγοράς, συνεπάγονται ευθύνη για την διοίκηση της ΔΕΗ, από την οποία ζητούμε να επιδείξει τον κοινωνικό της ρόλο και να εξαντλήσει τα όρια της ανοχής της, μέσω διακανονισμών, για την αποφυγή δυσμενών καταστάσεων που επιβαρύνουν την ήδη καταπονημένη αγορά του Πειραιά.
Σε καμία περίπτωση δεν παραβλέπουμε την υποχρέωση των συναδέλφων να πληρώνουν τους λογαριασμούς που τους χρεώνονται, θεωρούμε όμως ως άτυπη υποχρέωση των διοικήσεων των ΔΕΚΟ γενικά και την παροχή διευκόλυνσης σε ορισμένες ομάδες, όπως οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις, που, στην δύνη των καταστάσεων, αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ