Μαύρα Χριστούγεννα στον Φίλαθλο!


Μαύρα Χριστούγεννα στον 

Φίλαθλο!

 

Οι εργαζόμενοι του Φίλαθλου πήραν έναντι τα 2/3 του δώρου των Χριστουγέννων και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις από Δευτέρα. Μισθοί πολλών μηνών οφείλονται στους εργαζομένους της ιστορικής εφημερίδας, που περνάει δύσκολες στιγμές.
Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις...
Εδώ και αρκετό καιρό ο Φίλαθλος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Η τελευταία κίνηση όμως που έγινε από την ιδιοκτησία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ενώ στους δημοσιογράφους οφείλονται μισθοί πολλών μηνών, η ιδιοκτησία έδωσε το δώρο, αλλά μειωμένο κατά 20%.
Μια κίνηση που δεν αποκλείεται να έχει ως......... αποτέλεσμα την παρέμβαση του εισαγγελέα. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο εισαγγελέας είχε παρέμβει στο Κανάλι 1 του Πειραιά, όπου οι εργαζόμενοι δεν είχαν λάβει καθόλου δώρο. Ακόμα όμως και η μειωμένη καταβολή του είναι πράξη που θεωρείται παράνομη.
Η κατάσταση για τους συναδέλφους Χριστουγεννιάτικα είναι τραγική και γι αυτό το λόγο τη Δευτέρα έχουν Γενική Συνέλευση στην ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν απέναντι στην εργοδοσία. Η ιστορική εφημερίδα, που έχει γράψει τη δική της ιστορία στον Τύπο και αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα «σχολεία» δημοσιογραφίας για το σινάφι μας, περνά δύσκολες ώρες και αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για το μέλλον της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ