Ο τραγικός απολογισμός των Χριστουγέννων

Ο τραγικός απολογισμός των Χρ

ιστουγέννων


Τέσσερις νεαροί άνθρωποι, ηλικίας 21 έως 46 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο την Παραμονή των Χριστουγέννων σε δύο τροχαία που σημειώθηκαν στην Καβάλα και την Κοζάνη, ενώ πολλά είναι ακόμη τα τροχαία σε άλλα κύρια οδικά δίκτυα και επαρχιακούς δρόμους, με δεκάδες τραυματισμούς...
Το πρώτο δυστύχημα σημειώθηκε στις 18:20, στο 48ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Κοζάνης – Καστοριάς, όταν φορτηγό συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου οδηγού τού πρώτου οχήματος και του 46χρονου συνοδηγού του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το ............Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.
Δυόμισι ώρες περίπου αργότερα στην Εγνατία οδό, (στο ύψος της Ελευθερούπολης, στο ρεύμα προς Καβάλα), δύο γυναίκες, ηλικίας 21 και 35 ετών έχασαν τη ζωή τους, μετά από καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων. Οι άτυχες γυναίκες, επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ η μία ήταν η οδηγός. Από την καραμπόλα τραυματίστηκαν, άλλα δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα σοβαρά.
Αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο, καθώς η Τροχαία δεν κοινοποίησε περισσότερες πληροφορίες.

Να δούμε πότε θα σταματήσει αυτό το τραγικό "έθιμο" των τροχέων στις γιορτές...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ