Πως να επαναφέρετε την παλιά σελίδα προφίλ στο Facebook

 

 

 

14 Δεκ 2010
facebook_old_1
Πρόσφατα το Facebook εγκαινίασε τη νέα εμφάνιση στη σελίδα του προφίλ. Οι περισσότεροι χρήστες δεν είναι ευχαριστημένοι με τη νέα εμφάνιση, και η αλλαγή στο παλιό layout δεν είναι εφικτή από τις ρυθμίσεις. Στον οδηγό που ακολουθεί θα δείτε τον τρόπο να επαναφέρετε την παλιά σελίδα προφίλ στο Facebook.Για να γίνει η επαναφορά, πρέπει να απενεργοποιηθεί προσωρινά ο λογαριασμός σας. Αυτό είναι απόλυτα ασφαλές, και δεν θα χάσετε τίποτα από τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, αρκεί να ακολουθήσετε πιστά τον οδηγό μας. Το μόνο που θα αλλάξει, είναι..... η εμφάνιση της παλιάς σελίδας προφίλ στο Facebook. Step 1
Μπείτε στο λογαριασμό σας Facebook, και κάντε κλικ πάνω δεξιά στο κουμπί Λογαριασμός, και από εκεί επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού.

Step 2

Στην καρτέλα των ρυθμίσεων, στο τέλος τη σελίδας, θα δείτε την επιλογή "Απενεργοποίηση λογαρισμού". Κάντε κλίκ εκεί.
facebook_old_2

Step 3

Τώρα, το facebook θα σας ζητήσει το λόγο της αποχώρησης σας. Εσείς πρέπει να επιλέξετε "Αυτό είναι προσωρινό. Θα επιστρέψω."
facebook_old_3
Αμέσως μετά, θα σας ζητηθεί να εισάγεται τον κωδικό σας, και να συμπληρώσετε ένα πεδίο captcha. Μόλις ολοκληρώσετε και αυτό το βήμα, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί προσωρινά.
Το μόνο που έμεινε τώρα, είναι να κάνετε ξανά login στο facebook με τα στοιχεία σας, και θα έχετε την παλιά σελίδα προφίλ.

http://www.techit.gr/internet/143-epanafora-paliou-layout-fb-profile.html


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ