Η απιστευτη ελαφρότητα του σοβαροφανούς νεόκοπου Αριστοφάνη επέφερε Εξώδικο στον Λάκη Λαζόπουλo....


Εξώδικο στον Λάκη Λαζόπουλo

....

 

Εξώδικο απέστειλε η γενική γραμματεία ισότητας των δύο φύλων στην τηλεόραση του Αlpha και στον Λάκη Λαζόπουλο, για το απόσπασμα στο οποίο ο παρουσιαστής και ηθοποιός διακωμώδησε στέλεχος της γ. γ. ισότητας, την κ. Δώρα Κατσιβαρδάκου, η οποία αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με
την εξώδικη διαμαρτυρία, η κ. Κατσιβαρδάκου , εκπροσωπώντας την Υπηρεσία, «ενημέρωνε την Ειδική Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής για το τεράστιο πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών. Τη δυσκολία να αναπνεύσει οι συνεργάτες του κ. Λαζόπουλου και ο ίδιος, χωρίς να εξετάσουν τα δεδομένα, τη διακωμώδησαν αδίκως, προσβάλλοντας την με έργο και λόγο», αναφέρεται στην καταγγελία.
Ο Λάκης Λαζόπουλος δείχνοντας πλάνα με ήχο από την ομιλία της, μεταξύ άλλων ανέφερε «Αυτή, στην προηγούμενη ζωή, κάπου είχε πιαστεί το φουστάνι της, γιατί δεν φαίνεται τύπος γυναίκας που έχει στραβοπιαστεί από το στινγκ της,(…) ή πήγαινε να φάει και της πήρανε το φαγητό. Τι να πώ;»
Το επίμαχο απόσπασμα ήταν από ομιλία της στην Ειδική Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής για το πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών. Ομιλία που σχολιάστηκε από τον Λαζόπουλο που όμως, δεν γνώριζε τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυρία Κατσιβαρδάκου. Κάτι που το πληροφορήθηκε την επόμενη μέρα και έγινε… της Τρίτης.
Aπό την Τετάρτη το μεσημέρι ο Λάκης ενημέρωσε αμέσως τους συνεργάτες του να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή ώστε να μην προβληθεί και στην αποψινή επανάληψη του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Όπως και έγινε…...

tvnea.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ