Η φονική μουσική των Public Στόρς


Η φονική μουσική των Public Στό

ρς

 

Αι στον αγύριστο, τέως και νύν Δήμαρχοι...
Παρα λίγο να την πατήσει την γιαγιά σήμερα το μεσημέρι (στη διάβαση) το μαύρο όχημα που κατέβαινε την πλατεία Συντάγματος κορνάροντας.
Η ηλικιωμένη όμως πως να ακούσει, όταν το κατάστημα Public στο Σύνταγμα, είχε ξεκουφάνει όλη την πλατεία με τα 4 τεράστια ηχεία που έπαιζαν ξένα ντάμπα ντούμπα στη διαπασών.
Προσπάθησα να καταγγείλω-παραπονεθώ σε μια ομάδα Αστυνομικών (επώνυμα και επίσημα) αλλά μου είπαν να τηλεφωνήσω στο 100 γιατί αν ζητούσαν αυτοί μέσω ασυρμάτου, θα έρχονταν μετά από δυο βδομάδες να τους ελέγξου. Πρότειναν να απευθυνθώ στη Δημοτική Αστυνομία, αλλά και εκεί μου είπαν να το καταγγείλω στην κανονική Αστυνομία, η τηλεφωνικά στο τετραψήφιο της Δημοτικής. Όταν τους ζήτησαν να ελέγξουν αν είχε άδεια το Public για την "συναυλία", ο επικεφαλής Δημοτικός αστυνόμος με αριθμό Μητρώου #751, μου εξήγησε ότι δεν μπορεί να φύγει από το σημείο , γιατί θα έρθουν οι μαύροι μικροπωλητές...
Τέως και νύν Δήμαρχοι της Μποσουά(θή)νας , φαίνεται πως τα μεγαλομάγαζα καλοπιάνουν η κωλοπιάνουν τους υπαλλήλους σας,
Αι στο αγύριστο (πολιτικά) Χριστουγεννιάτικα...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ
P.s Αν (σαν πολυκατάστημα) κατάγελνα τους πιτσιρικάδες που παίζαν τα παραδοσιακά κάλαντα 'εξω από την βιτρίνα μου , σε 5 λεπτά θα τους είχατε "μαζέψει"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ