AΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΗΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ START

AΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΗΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 

Η Ρωσία θα πρέπει να δημιουργήσει το δικό της πυρηνικό οπλοστάσιο, σε περίπτωση που οι ΗΠΑ δεν καταφέρουν να επικυρώσουν τη νέα συνθήκη START, που υπέγραψαν φέτος οι δύο χώρες για τη μείωση των πυρηνικών όπλων, προειδοποιεί ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη που θα μεταδοθεί από το CNN...
«Δεν είναι επιλογή μας. Δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο» δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξή του προς τον.......... δημοσιογράφο Λάρι Κινγκ, η οποία θα βγει στον αέρα την Τετάρτη.
«Απλώς λέμε ότι όλοι περιμένουμε να γίνει αυτό, σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουμε σε μια κοινή προσπάθεια» είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψαν τη νέα συμφωνία START τον Απρίλιο. Η συμφωνία προβλέπει εκατέρωθεν μείωση των πυρηνικών κεφαλών στο ένα τρίτο, με μέγιστο όριο τις 1.550 σε όχι παραπάνω από 700 εκτοξευτές, ενώ δίνει τη δυνατότητα και στα δύο κράτη να κάνουν επιτόπου επιθεώρηση.
Πρόσθεσε ότι θα ήταν ανόητο από την πλευρά των ΗΠΑ να αγνοήσει τα συμφέροντά της, αλλά εάν το κάνει, «τότε θα πρέπει κι εμείς να αντιδράσουμε κάπως», με τρόπο όπως η ανάπτυξη νέας πυρηνικής τεχνολογίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ