Ελβετική τράπεζα κλείνει λογαριασμό του ιδρυτή του Wikileaks

Ελβετική τράπεζα κλείνει λογαριασμό του ιδρυτή του Wikileaks

 

Η "Δύση", ο "ελεύθερος κόσμος", δεν αντέχει τη Δημοκρατία Η παγκόσμια καπιταλιστική τυρρανία θέλει μόνο καταναλωτές, να αγοράζουν τα πρόϊόντα της και να μην μπερδεύονται στα πόδια των ισχυρών (τραπεζιτών) και των αυλικών τους (πρωθυπουργών κ.λ.π.)
Διαβάζουμε στη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ότι: Στο κλείσιμο του λογαριασμού του ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ προχωρά η τράπεζα Postfinance, θυγατρική της Poste Suisse, επειδή...
 έδωσε «ψευδή στοιχεία για τον τόπο κατοικίας του».
Η τράπεζα «αποφασάσισε να ολοκληρώσει τις επιχειρηματικές της σχέσεις» με τον Ασάνζ εκτιμώντας ότι «έδωσε ψευδή στοιχεία για τον τόπο κατοικίας του όταν άνοιξε το λογαριασμό του» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Προστίθεται συγκεκριμένα πως ο ιδρυτής του WikiLeaks «είχε δηλώσει ότι κατοικεί στην Γενεύη, κάτι που αποκαλύφθηκε ότι είναι ψευδές όταν εξετάστηκαν τα δεδομένα ... Καθώς ο Ασάνζ δεν ήταν σε θέση να αποδείξει ότι διαμένει στην Ελβετία δεν πληροί τους απαιτούμενους όρους για να έχει εμπορικές σχέσεις» με το ίδρυμα.
Η Postfinance είχε ανακοινώσει από την Κυριακή ότι επρόκειτο να ελέγξει τη διεύθυνση στην Ελβετία που έχει δηλώσει ο Ασάνζ, καθώς υπήρχαν αμφιβολίες για την εγκυρότητά της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ