Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτώβριος, 2010

Ανεπανάληπτη ελληνίδα μάνα: 25 Υπέροχες ατάκες

Εικόνα
Ανεπανάληπτη ελληνίδα μάνα: 25 κατηγοριοποιημένες ατάκες     1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ "Αν πρόκειται να σκοτωθείς με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα." 2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ "Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί. 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ "Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω." 4. ΛΟΓΙΚΗ "Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι το είπα εγώ." 5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ "Αν πέσεις και ματώσεις τα γονατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου." 6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ..................................

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ CNN

Εικόνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ CNN   ΣΤΟ CNN ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΛΕΕΙ ΠΧ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΕΙ!!! <<ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ>>!!! ΑΙΣΧΟΣ!

Κατασκέυασαν ξενοδοχείο πάνω σε δέντρα

Εικόνα
Κατασκέυασαν ξενοδοχείο πάνω σε δέντρα   Η Σουηδία που έχει ήδη ένα ξενοδοχείο από πάγο και άλλο ένα στο βυθό μιας λίμνης στοχεύει ακόμη ψηλότερα δημιουργώντας τώρα ένα ξενοδοχείο κρεμασμένο από δέντρα. Το λεγόμενο “Ξενοδοχείο των Δέντρων” βρίσκεται στη βόρεια Σουηδία και μπορεί κανείς να ανέβει πάνω του με ράμπες ή με σκαλιά. Σχεδιαστικά δε μοιάζει περισσότερο με ένα σπίτι από το μέλλον παρά με τα γνωστά σπίτια στα δέντρα που χτίζουν τα παιδιά. Η ιδέα πίσω από το ξενοδοχείο που άνοιξε τις πύλες του εδώ και δέκα ημέρες είναι να δώσει στον επισκέπτη την ευκαιρία να ξεφύγει πραγματικά στη φύση, μακριά από το στρες και τις ,........

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα περιφερειακού πρωταθλήματος- 33 συλλήψεις

Εικόνα
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα περιφερειακού πρωταθλήματος- 33 συλλήψεις   Συμπλοκές χούλιγκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Αγ. Ιεροθέου-Αιγάλεω, στο γήπεδο Χωραφάς στο Περιστέρι. Οι συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Αγ. Ιεροθέου-Αιγάλεω για τον 8ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος. Οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους έξω από το γήπεδο με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένα άτομο. Η αστυνομία συνέλαβε 33 άτομα τα οποία θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.

Σκάνδαλα Ψωμιάδη ξεφτιλισμός debate

σδφφδσαδφφδφδφφδωψδωζζψβββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ Η άλαλη Παρθένα.......

Ληστές πυρπόλησαν υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων στο Χαλάνδρι

Εικόνα
Ληστές πυρπόλησαν υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων στο Χαλάνδρι 31 Οκτ 2010 Με σοβαρά εγκαύματα διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό ένας 25χρονος υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Χαλάνδρι, όταν τρεις άγνωστοι, αφού τον απείλησαν με πιστόλι και αφαίρεσαν από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό, στη συνέχεια τον περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά. Το περιστατικό συνέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Νικηταρά και Παπανικολή στο Χαλάνδρι και ο 25χρονος Ιρακινός υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.  

Αιματηρό επεισόδιο με ένα νεκρό στο κέντρο της Αθήνας

Εικόνα
Αιματηρό επεισόδιο με ένα νεκρό στο κέντρο της Αθήνας 31 Οκτ 2010 Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου, έξω από μπαρ στην οδό Φυλής 25 στην Αθήνα. Άγνωστοι επιτέθηκαν σε δύο αδέλφια από το Μπαγκλαντές, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον ένα, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από το νοσοκομείο και διεξάγει έρευνα για τα αίτια του επεισοδίου, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.  

Σε ισχύ από τη Δευτέρα το μειωμένο (νυχτερινό) οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Εικόνα
Σε ισχύ από τη Δευτέρα το μειωμένο (νυχτερινό) οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ 31 Οκτ 2010 Από αύριο, Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2010 έως την 30η Απριλίου 2011, θα ισχύσει, φέτος, όπως κάθε χρόνο, η ρύθμιση για τους πελάτες, που κάνουν χρήση του μειωμένου (νυχτερινού) οικιακού τιμολογίου, με τμηματικό ωράριο (15:30-17:30 και 02:00-08:00), όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ΑΕ (ΔΕΗ ΑΕ). Οι καταναλωτές, που επιθυμούν να έχουν περισσότερη ενημέρωση για το θέμα αυτό, μπορούν να ζητήσουν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από τα αρμόδια γραφεία της ΔΕΗ στην περιοχή τους ή να επισκεφτούν την σχετική ιστοσελίδα της ΔΕΗ.  

Οδηγούσε μεθυσμένος, έδειρε και τους αστυνομικούς

Εικόνα
Οδηγούσε μεθυσμένος, έδειρε και τους αστυνομικούς 31 Οκτ 2010 Ο 45χρονος από το Ρέθυμνο συνελήφθη τα ξημερώματα καθώς οδηγούσε μεθυσμένος. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να βγει από το αυτοκίνητο ωστόσο αυτός τους έβρισε και αρνήθηκε να τους δώσει άδεια και δίπλωμα. Στη συνέχεια πάτησε γκάζι και προσπάθησε να φύγει. Οι αστυνομικοί επενέβησαν για να τον συγκρατήσουν και ακολούθησε συμπλοκή που κατέληξε στον τραυματισμό ενός αστυνομικού και του ίδιου. Και οι δύο κατέληξαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τις πρώτες βοήθειες.  

Η μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο...

Εικόνα
Η μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο...   Η μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο βρίσκεται στη Χιλή στο θέρετρο San Alfonso del Mar της επαρχίας Algarrobo , έχει μήκος περίπου 1χλμ και καταλαμβάνει έκταση 80 στρεμμάτων. Στο βαθύτερο σημείο της φτάνει τα 35 μέτρα βάθος και συγκρατεί τον απίστευτο αριθμό των 250.000 κυβικών μέτρων νερού . Είναι τόσο μεγάλη, που οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κανό ή ακόμα και ιστιοπλοΐα με μικρά σκάφη . Φυσικά έχει καταχωρηθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες σαν η μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο . Τα νερά της είναι τόσο καθαρά και κρυστάλλινα, που μπορεί κανείς να δει τον πυθμένα ακόμη και στο βαθύτερο σημείο. Το σύστημα καθαρισμού ελέγχεται από υπολογιστές ανακυκλώνοντας θαλασσινό νερό. Η θερμοκρασία του νερού είναι 26 βαθμούς κελσίου, 9 περισσότερους από την παράπλευρη παραλία.

28ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών! ...

Εικόνα
28ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών! ...    gr.blogspot.com

Ξεκαθάρισμα στο "Πόλις" ...

Εικόνα
Ξεκαθάρισμα στο "Πόλις" ...   Έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε στις 17.50 στο νυχτερινό κέντρο «Πόλις» επί της οδού Πέτρου Ράλλη 20 - 22 στα Πετράλωνα, το οποίο αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κέντρο, σε παρακείμενα κτήρια αλλά και σε διερχόμενο όχημα. Όπως έγινε γνωστό, δεν υπήρξε προειδοποίηση, ενώ η έκρηξη σημειώθηκε στο εσωτερικό του κέντρου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ η επίθεση είναι πιθανό να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Επί τόπου βρίσκονται πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών. Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Π. Ράλλη και στα δύο ρεύματα.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΝΕΟ BLACKBERRY

Εικόνα
ΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΝΕΟ BLACKBER                                                  RY Το Νοέμβριο το νέο smartp hone BlackBerry Bold 9780 ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει η εταιρεία RIM. Το νέο BlackBerry θα χρησιμοποιεί για λειτουργικό σύστημα το BlackBerry 6 . Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη ανάλυσης 480 x 360, πληκτρολόγιο τύπου QWERTY , κάμερα με αισθητήρα στα 5 megapixel, autofocus, flash και δυνατότητα καταγραφής βίντεο.  Στον αποθηκευτικό χώρο θα διαθέτει μνήμη 32 GB microSD, ενώ η flash memory θα αγγίζει τα 512 ΜΒ. Φυσικά δεν θα απουσιάζουν τα Wi-Fi, 3G και GPS.

Τα άλλα είναι μαλακίες και για μαλάκες.

Εικόνα
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   Ειμαι γεννημένος Ολυμπιακός. Σαφώς και είναι η ''μεγαλύτερη'' ομάδα στην Ελλάδα. Όμως για να είσαι μεγάλος είρε σαν ομάδα είτε σαν άνθρωπος πρέπει πρώτα να ξέρεις και να χάνεις. Χτές δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναικό να κερδίση. Συγχαρητήρια στο ΦΩΣ που δεν αναλώθηκε σε μαλακίες περί διαιτησίας. Αν δεν μάθουμε να κοιτάμε τα λάθη μας και πότε και γιατί δεν παίξαμε (ή δεν παίζουμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο) αλλά πιστεύουμε ή καλλιεργούμε ένα κλίμα ότι όποτε χάνουμε φταίει η διαιτησία τότε και άλλα στραπάτσα θα έρθουν και την βία προωθούμε. Δεν παίξαμε καλά και χάσαμε. Είμαστε καλλίτερη ομάδα αυτήν την περίοδο και τέλος. Τα άλλα είναι μαλακίες και για μαλάκες.

ΠΕΘΑΝΕΣ ;;;;ΘΑΣΕ ΚΑΝΩ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ

Εικόνα
Μετά τον θάνατο, τους μετατρέπουν σε...διαμάντια   Αμερικανική εταιρεία επινόησε έναν τρόπο για να μετατρέπουν οι συγγενείς την τέφρα του αγαπημένου τους προσώπου σε...  διαμάντια. Η εταιρεία εδρεύει στο Σικάγο και ισχυρίζεται ότι μπορεί να πάρει την τέφρα από ένα κρεματόριο, να τη συμπιέσει στους 3.000 βαθμούς Κελσίου και να κατασκευάσει ένα διαμάντι. Το κόστος όμως είναι μεγάλο. Ένα τέταρτο από ένα καράτι κοστίζει 4.000 δολάρια, ενώ ένα καράτι κοστίζει 22.000 δολάρια.

Θα πάνε στον Αρη, αλλά δεν θα γυρίσουν

Εικόνα
Οι άνθρωποι θα πάνε στον Αρη, αλλά δεν θα γυρίσουν   Oι τεράστιες απαιτήσεις σε καύσιμα αναγκάζουν τη ΝΑSΑ να σχεδιάζει αποστολές αποκλειστικά για μόνιμη εγκατάσταση ... ΧΙΟΥΣΤΟΝ H αποστολή ανθρώπων στον Αρη, τον Κόκκινο Πλανήτη, αποτελεί διαχρονικό όνειρο για τους επιστήμονες της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος των ΗΠΑ, της γνωστής ΝΑSΑ. Υπάρχει όμως ένα ζήτημα: το ταξίδι είναι τόσο μακρινό και οι ανάγκες σε καύσιμα τόσο μεγάλες, ώστε το πλήρωμα της πρώτης αποστολής προς τον Κόκκινο Πλανήτη δεν θα μπορεί να επιστρέψει στη Γη! Κανένα πρόβλημα, απαντούν οι επιστήμονες: η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Αρη θα αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές που θα πραγματοποιήσουν εν γνώσει τους ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή και θα έχουν σκοπό τον μόνιμο εποικισμό του Κόκκινου Πλανήτη. Το σχέδιο, με συνολικό προϋπολογισμό 1,1 εκατ. ευρώ, ονομάζεται «Το διαστημόπλοιο των 100 ετών» («100-Υear Starship») και, σύμφωνα με τον διευθυντή του Κέντρου Ερευνών Αmes

ΘΗΡΊΟ ΠΡΆΓΜΑ.....Πέρασε ξυστά

Εικόνα
Πέρασε ξυστά   Μόλις 30 εκατοστά κάτω από τη γέφυρα Στορ Μπελτ στη Δανία, πέρασε το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Allure of the Seas, το οποίο ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι. Πέρασε χαμηλώνοντας τις καμινάδες του.. Μόλις τριάντα εκατοστά χώριζε ένα από τα εντυπωσιακότερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, το Allure of the Seas, από το να συγκρουστεί με τη γέφυρα Στόρ Μπέλτ στη Δανία. Ο καπετάνιος του πλοίου που κόστισε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, χαμηλώνοντας τις τεράστιες τηλεσκοπικές καμινάδες του και μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων ανθρώπων ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι. Κατά την έξοδο από τη Βαλτική Θάλασσα, το ........

Δουλειά ΤΑΜΑΜ για την ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ....Ήταν πάμπλουτη αλλά πέθανε από ασιτία!..

Εικόνα
Ήταν πάμπλουτη αλλά πέθανε από ασιτία!   Η Virginia Owen μετά από 15 χρόνια γάμου είχε αποφασίσει να μετακομίσει και να απολαύσει τα πλούτη της χωρίς να μπορεί να φανταστεί την τραγική κατάληξη. Η Virginia Owen ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της μετά την διάλυση του γάμου της, μετά από 15 χρόνια κοινής συμβίωσης. Η 48χρονη μετακόμισε πριν από τέσσερα χρόνια σε ένα παραλιακό σπίτι στην πόλη Sousa, στην Δομινική Δημοκρατία. Για την καινούρια σελίδα στην ζωή της είχε και τις 200.000 λίρες που ......

H μεγάλη απάτη που ονομάζεται αστρολογία

Εικόνα
H μεγάλη απάτη που ονομάζεται αστρολογία   Στην αρχή κάθε νέας χρονιάς όλοι θέλουν να ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Μπορούν όμως κάποιοι να το προβλέπουν; Είναι η αστρολογία επιστήμη; Οι αστρονόμοι λένε «ΟΧΙ»! Οι πλανήτες Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας ανακαλύφθηκαν τα τελευταία 200 χρόνια, δηλαδή σίγουρα μετά την καθιέρωση των «νόμων» της αστρολογίας. Έχουν οι πλανήτες αυτοί αστρολογική σημασία; Αν ναι, τότε τα ωροσκόπια πριν από την ανακάλυψή τους ήταν λανθασμένα. Αν όχι, τότε σε τι διαφέρουν από τους υπόλοιπους που έχουν; Καθημερινά στη τηλεόραση, στις εφημερίδες και στα περιοδικά γέμιζουν από ...........

ΤΑ ΦΥΛΛΟΒΟΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Εικόνα
ΤΑ ΦΥΛΛΟΒΟΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ   Τα φυλλοβόλα δέντρα µπορούν και απορροφούν τη µόλυνση του αέρα πιο γρήγορα απ’ ό,τι πιστευόταν µέχρι σήµερα. Μάλιστα, όπως υποστήριξαν επιστήµονες από το Εθνικό Κέντρο Ατµοσφαιρικών Ερευνών των ΗΠΑ , όταν η ατµόσφαιρα πάνω από τα δέντρα είναι ιδιαίτερα επιβεβαρυµένη µε ρύπους, τότε αυτά παθαίνουν κάτι σαν... αλλεργική αντίδραση και αρχίζουν να απορροφούν τη µόλυνση αρκετά γρήγορα. Οι επιστήµονες από το Κέντρο εστίασαν την προσοχή τους σε µια κατηγορία ρύπων.....

ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΑΓΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

Εικόνα
ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΑΓΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ   Πήγε πρωί πρωί στη ΝΕΤ και τους τα έριξε άγρια μέσα στο σπίτι τους. Και τι δεν είπε για την ΕΡΤ . Για τους "τεμπέληδες" και τους "κηφήνες" που δεν εργάστηκαν ποτέ. Για τους "Συριζαίους που διοικούν ακόμα την κρατική τηλεόραση", κάποια στιγμή του ανέβηκε το ζάχαρο... και άρχισε να τους βρίζει όλους μαζί! Είναι αποθέωση ο Πάγκαλος ότι και αν λέει, ασχέτως εάν διαφωνούμε ή συμφωνούμε μαζί τou

Δεν υπάρχει σκευωρία που να κόβεται στα 3...

Εικόνα
Δεν υπάρχει σκευωρία που να κόβεται στα 3...   Το ΣΟΕ «απαντά» στη Νέα Δημοκρατία... Aπό τον Ιο της Ελευθεροτυπίας Και τώρα τι γίνεται με το Βατοπέδι; Μπλεγμένα σε έναν περίπλοκο νομικό κυκεώνα και επηρεασμένα ασφαλώς από τις πολιτικές συνέπειες που θα έχει η τελική τους απόφανση, τα πέντε κόμματα της Βουλής κατέληξαν (για τρίτη φορά) σε πέντε διαφορετικά πορίσματα, άλλα καταλογίζοντας συγκεκριμένες ευθύνες και άλλα απαλλάσσοντας τους κρινόμενους υπουργούς από. κάθε υπόνοια κακοδιαχείρισης και δόλου. Για την ακρίβεια, η Ν.Δ. δεν κατέληξε σε «πόρισμα», εφόσον είχε αποχωρήσει από την ειδική επιτροπή, αλλά διατύπωσε με συνέντευξη τύπου τη δική της θέση ότι δεν υπάρχει «σκάνδαλο», αλλά πρόκειται για «σκευωρία» ή, κατά τον κ. Στυλιανίδη, «Βατο-γκέιτ». Οσο κι αν επιμένουν ορισμένοι ότι «ο λαός» θέλει να δει κάποιον να μπαίνει στη φυλακή, και επομένως το βασικό ζητούμενο είναι να υποδειχτεί κάποιος ένοχος έτσι ώστε να ικανοποιηθεί το «περί δικαίου αίσθημα» -λες κ

Η μεθόδευση των ανταλλαγών...

Εικόνα
Η μεθόδευση των ανταλλαγών...   Από τον Ιο της Ελευθεροτυπίας Με αφορμή την έρευνα του «Ιού» για τη ζημία του Δημοσίου στην υπόθεση του Βατοπεδίου, το Εποπτικό Συμβούλιο του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ) απέστειλε την ακόλουθη επιστολή: Ο «ΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», στην «Κ.Ε.» της 3 Οκτωβρίου 2010, στο πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμά του για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, αναφέρει ανάμεσα στα άλλα ότι το πόρισμα της Ν.Δ. (της πρώτης Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής) κατέληγε με πρόταση «για δίωξη των στελεχών του ΣΟΕ». Προφανώς δεν γνωρίζετε έναπαρατράγουδο αυτής της θλιβερής ιστορίας. Το παραπάνω συμπέρασμα της Ν.Δ., όσον αφορά τις αιτιάσεις του για το Εποπτικό Συμβούλιο του ΣΟΕ, στηρίχθηκε εκ παραδρομής σε λάθος νομοθεσία, η οποία αναφέρεται στο πόρισμά της (δηλαδή στο άρθρο 9 του Π.Δ. 226/1992, το οποίο αναφέρεται στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών και όχι στο Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών)..............

Μετά την ψυχρολουσία, σούπα στη Bouillabaisse...

Εικόνα
  "Ποιο ντέρμπι;" έλεγε μια βδομάδα πριν... Αφού βρίστηκε μιλώντας από το κινητό με τον Πατέρα κι έριξε τις μούντζες στον Μήτρογλου και τα "κοσμητικά" επίθετα στους Κάκο και Βαλβέρδε, πήρε το στρατό του (42 ιδιωτικούς φρουρούς) κι έφυγε από το γήπεδο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν... πίστευε πως θα χάσει η ομάδα του. Το περασμένο Σάββατο έλεγε με έπαρση για τον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού "Ποιο ντέρμπι;". Μες την τσατίλα και την πίκρα, κατέληξε το βράδυ στην Bouillabaisse για σούπα...

Έδειραν τον Κύρο Βασσάρα

Εικόνα
Έδειραν τον Κύρο Βασσάρα   Επίθεση από τέσσερις άγνωστους δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Καμίνια ο διαιτητής Κύρος Βασσάρας. Ο κ. Βασάρας έβγαινε από ταξί όταν οι ... τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μοτοποδήλατα του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά. Ο ίδιος δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Για την επίθεση διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία

Αθλιότητα κυνηγών

Εικόνα
Αθλιότητα κυνηγών   Ομάδα που έκανε ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη ανέσυρε από το ποτάμι σοβαρά τραυματισμένο ζαρκάδι (διπλό συντριπτικό ανοικτό κάταγμα στο πίσω αριστερό πόδι) το οποίο θα μεταφερθεί την Δευτέρα στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Στον πυρήνα του δρυμού Βίκου Αώου κάποιοι γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την νομοθεσία και δρούν ανενόχλητοι και ανεξέλεγκτοι κυνηγώντας προστατευόμενα είδη.

Ισχυρή έκρηξη στην Πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη

Εικόνα
Ισχυρή έκρηξη στην Πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη   Σοκ σε μια από τις πιό πολυσύχναστες πλατείες του κόσμου, σήμερα Κυριακή, και σε ώρα που περπατούν εκεί δεκάδες χιλιάδες τουρίστες, μεταξύ αυτών και όλοι οι Έλληνες που επισκέπτονται την Πόλη. Τουλάχιστον 22 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 12 πολίτες και 10 αστυνομικοί -οι δύο σοβαρά-, τραυματίσθηκαν από έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, σε σημείο όπου σταθμεύουν μόνιμα αστυνομικές δυνάμεις. «Πιστεύουμε ότι πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας», δήλωσε ο αρχηγός της...

ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠEΡΝΙΟΥΝΤΑΙ...( VIDEO )

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΑΙΡΝΙΟΥΝΤΑΙ...( VIVEO )

Δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού εμπλεκόμενος σε σκοτεινή υπόθεση

Δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού εμπλεκόμενος σε σκοτεινή υπόθεση   Μία υπόθεση βόμβα που αναμένεται να απασχολήσει την Ελληνική δικαιοσύνη για πολύ καιρό, θα έλθει στο προσκήνιο την Τρίτη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Δήμαρχος μεγάλου δήμου της Αττικής ο οποίος στο παρελθόν έπεσε θύμα εκβιασμού στον οποίο δεν ενέδωσε, θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατ' αγνώστων αλλά και σε μία σειρά προσώπων, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πίσω από την υπόθεση κρύβεται ένα ολόκληρο κύκλωμα το οποίο θα κληθεί να διαλευκάνει η δικαιοσύνη. Το κύκλωμα αυτό φέρεται να είχε στήσει μηχανισμό που συμπεριλάμβανε ...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

Εικόνα
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

Τέλος τα Hummer

Εικόνα
Τέλος τα Hummer Σε ευθανασία υπέβαλε το μοντέλο-γίγαντα Hummer η μητρική του εταιρία General Motors, της οποίας μερίδιο 61% κατέχει η αμερικανική κυβέρνηση. Το πάλαι ποτέ αγαπημένο αυτοκίνητο των νεόπλουτων της Μόσχας, που οδηγούσε και ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από την υποχώρηση της ζήτησης για νέα αυτοκίνητα, αλλά και από τη σημαντική στροφή στις αντιλήψεις του κοινού γύρω από τα ενεργοβόρα οχήματα. Ακόμη και οι κινεζικές αρχές στρέφονται πια μακριά από το Hummer. «Η ίδια η μάρκα του Hummer και η εικόνα του προϊόντος αντιβαίνουν στην οικονομική στρατηγική της κινεζικής κυβέρνησης, που σχεδιάζει τώρα την παραγωγή οικονομικών σε καύσιμα αυτοκινήτων», εξηγεί ο Κλάους Πάουρ, αναλυτής της εταιρίας TNS. Ισως αυτό να εξηγεί το γιατί η κινεζική εταιρία STHI απέσυρε την προσφορά της για εξαγορά της Hummer, αφού δεν είχε εξασφαλίσει την άδεια των κρατικών ........

Προφυλακτικά & χάπια τέλος, έρχεται το αντισυλληπτικό Gel

Εικόνα
Προφυλακτικά & χάπια τέλος, έρχεται το αντισυλληπτικό Gel   Ένα τζελ που λειτουργεί ως αντισυλληπτικό παρουσιάστηκε από τους επιστήμονες το οποίο παρέχει πλήρη αντισυλληπτική προστασία και δεν φέρνει ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως ακμή και αύξηση βάρους που προκαλούν τα χάπια. Το τζελ απλώνεται στο δέρμα και συγκεκριμένα, στα χέρια, τους μηρούς, τους ώμους και την κοιλιά το οποίο στη συνέχεια απορροφάται και εμποδίζει τυχόν εγκυμοσύνη όπως κάνει και το αντισυλληπτικό χάπι. Το τζελ που ονομάζεται Nestorone και αναπτύσσεται σε συνεργασία με τη φαρμακευτική εταιρία Antares Pharma, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από λεχώνες κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Το προϊόν παρουσιάστηκε από τους επιστήμονες στο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα αποτελέσματα από δοκιμές σε διάστημα επτά μηνών έδειξαν πως καμία από τις 18 εθελόντριες ηλικίας 20-40 ετών έμειναν έγκυες χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο τζελ το οποίο καταστέλλει την παρα

Ο πάγος κάνει κακό στα χτυπήματα

Εικόνα
Ο πάγος κάνει κακό στα χτυπήματα       Την πιο κοινή ενέργεια για την άμεση αντιμετώπιση χτυπημάτων και ειδικά εκείνων που προκαλούν πρήξιμο έρχεται να ανατρέψει μια νέα έρευνα η οποία αναφέρει ότι ο πάγος που οι περισσότεροι τοποθετούν στο σημείο όπου έχουν χτυπήσει όχι μόνο δεν βοηθά, αλλά κάνει κακό. Ερευνητές του Κέντρου Ερευνών Φλεγμονών του Νευρικού Συστήματος στο Οχάιο διαπίστωσαν ότι το «πάγωμα» της τραυματισμένης περιοχής εμποδίζει την παραγωγή μιας ορμόνης που παίζει κεντρικό ρόλο στον φυσικό μηχανισμό επούλωσης του τραύματος και έτσι καθυστερεί η διαδικασία αποκατάστασης της ζημιάς. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα κύτταρα των περιοχών όπου υπάρχουν φλεγμονές παράγουν σε υψηλές ποσότητες τον αυξητικό παράγοντα 1 ινσουλίνης (ΙGF-1) ο οποίος επιταχύνει την αναγέννηση των μυών. Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι ο πάγος εμποδίζει την παραγωγή του ΙGF-1. «Η ανακάλυψη ότι τα κύτταρα στις περιοχές των ........

Νεκροί 80 -περίπου- Ταλιμπάν από νατοϊκή επίθεση στο Αφγανιστάν

Εικόνα
Νεκροί 80 -περίπου- Ταλιμπάν από νατοϊκή επίθεση στο Αφγανιστάν   Σχόλιο  Άλλη μία σφαγή υπό ηγεμονία του Μπαρακ του Μπαρ-μαν.... (ναι για αυτόν με το νόμπελ ειρήνης λέμε!!) (προσέξτε την λεπτομέρεια... περίπου ογδόντα! αν ήταν ζώα (γίδια π.χ.) θα ήξεραν ακριβώς το νούμερο!!) Περίπου 80 ταλιμπάν σκοτώθηκαν σήμερα μετά από επίθεση των διεθνών δυνάμεων κατά στρατιωτικής βάσης στο νοτιο- ανατολικό Αφγανιστάν, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν. "Τα πρώτα στοιχεία που λάβαμε από την περιοχή ανέφεραν ότι 30 ταλιμπάν σκοτώθηκαν και πέντε στρατιώτες των διεθνών δυνάμεων τραυματίστηκαν στο περιστατικό" δήλωσε ο Μουκχλίς Αφγάν, ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας Πάκτικα. "Όμως, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που λάβαμε από τις υπηρεσίες πληροφοριών μας, 80 Ταλιμπάν σκοτώθηκαν" πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Η διοίκηση του ΝΑΤΟ είχε νωρίτερα ανακοινώσει μια επίθεση ανταρτών κατά ενός φυλακίου στην περιοχή του Μπερμάλ, στην επαρχία Πάκτικα.

Επεισόδιο στα επίσημα μεταξύ Μαρινάκη-οπαδών

Εικόνα
Επεισόδ ι ο στα επίσημα μεταξύ Μαρινάκη-οπαδών Ένταση σημειώθηκε στην κερκίδα των επισήμων αμέσως μετά το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού. Κάποιοι οπαδοί των "πρασίνων" είχαν λεκτική αντιπαράθεση με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος παρά την επέμβαση, τόσο του Νικόλα Πατέρα όσο και του Δημήτρη Γόντικα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Συνοδεία της προσωπικής ασφαλείας του και του αντιπροέδρου του Παναθηναικού μετέβη στο μπουθ που φιλοξενούταν ούτως ή άλλως η αποστολή των "ερυθρόλευκων". Έξω από το συγκεκριμένο μπουθ παρατάχθηκε και μία διμοιρία των ΜΑΤ για τον... φόβο των Ιουδαίων.

Σοκ από τους συγγενείς που είδαν στο internet προκλητικές φωτογραφίες της νύφης με τα νυφικά εσώρουχα

Εικόνα
Σοκ από τους συγγενείς που είδαν στο internet προκλητικές φωτογραφίες της νύφης με τα νυφικά εσώρουχα Όταν η κα Μπόστγουικ από τις ΗΠΑ κάλεσε φωτογράφο να την απαθανατίσει ως νυφούλα στη πιο χαρούμενη μέρα της ζωή της δεν φαντάστηκε ότι ο φωτογράφος θα έπαιρνε τόσο σοβαρά το ρόλο του και θα τράβαγε καρέ καρέ όλη την προετοιμασία... ντυσίματος ακόμα και όταν εκείνη φορούσε μόνο τα εσώρουχά της. Άφωνη έμεινε λοιπόν η κοπέλα όταν είδε ότι στην ιστοσελίδα που είχαν δημιουργήσει για να δουν οικογένεια και φίλοι φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της υπήρχαν προκλητικές φωτογραφίες της με τα νυφικά εσώρουχα! Μάλιστα, η Μπόστγουικ έπαθε σοκ και μήνυσε τον φωτογράφο καθώς λίαν προσφάτως είχε συνέλθει από ανάλογο περιστατικό διαρροής φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.

Πακιστανός έδεσε, χτύπησε και στο τέλος βίασε το αφεντικό του

Εικόνα
κό του Δράστες σύμφωνα με τις καταγγελίες ήταν ο ένας υπάλληλός της πακιστανικής καταγωγής και ένας ομοεθνής του. Μία τρομακτική νύχτα πέρασε η ιδιοκτήτρια μιας πανσιόν σκύλων, η οποία όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα του πακιστανού υπαλλήλου της, ο οποίος το μεσημέρι σχόλασε και επέστρεψε το βράδυ προσποιούμενος ότι θέλει να φέρει τροφές για τα σκυλιά.Τότε, ο πακιστανός υπάλληλός της μαζί με έναν ομοεθνή φίλο του, ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα, την έδεσαν, την ξυλοκόπησαν άγρια και στο τέλος τη βίασαν. Μετά την αποτρόπαια πράξη τους, οι δύο πακιστανοί απέσπασαν 6.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή. Το σκηνικό τρόμου έγινε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στην Κερατέα και οι δύο πακιστανοί αναζητούνται από την αστυνομία.

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

Εικόνα
ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ   Νεκροί βρέθηκαν από τα σωστικά συνεργεία οι τέσσερις επιβαίνοντες στο γαλλικό ελικόπτερο που συνετρίβη στην Ανταρκτική , ανακοίνωσε η γαλλική κυβέρνηση. Οι σοροί των δύο Γάλλων επιστημόνων, του πιλότου και του μηχανικού εντοπίστηκαν στα συντρίμμια και μεταφέρθηκαν στην βάση ερευνών της Γαλλίας στην ανατολική Ανταρκτική , σύμφωνα με τα Γαλλικά Νότια και Ανταρκτικά Εδάφη (TAAF)   Το ελικόπτερο που πραγματοποιούσε μεταφορές μεταξύ της βάσης και του πλοίου ανεφοδιασμού, έστειλε σήμα κινδύνου την Πέμπτη και εξαφανίστηκε. Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών τα σωστικά συνεργεία δεν μπόρεσαν να το εντοπίσουν άμεσα. «Δυστυχώς τα σωστικά συνεργεία είδαν ότι δεν υπήρχαν επιζώντες» ανέφερε η TAAF.

Κουρηστάν...

Εικόνα
Κουρηστάν... Ωραίος. Δεν πληρώνει, σβήνει τα πρόστιμα, γράφει τους νόμους στα παλιά του τα παπούτσια...

Πλήρωσαν για σπίτι στο Γραμματικό και αγόρασαν... τουαλέτα, 20 αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού...

Εικόνα
Πλήρωσαν για σπίτι στο Γραμματικό και αγόρασαν... τουαλέτα, 20 αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού... Του Γ. ΤΣΑΚΙΡΗ Για να χτιστεί ένας οικισμός, ο νόμος προβλέπει την ύπαρξη έκτασης μεγαλύτερης των 100 στρεμμάτων. Αυτό υποσχέθηκε και στους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός τους (ΟΣΜΑΝ) το 2005. Εκατό στρέμματα στο Γραμματικό Αττικής, για τουλάχιστον 100 οικογένειες. Μετά την... υπογραφή των συμβολαίων και την εξόφληση, οι δικαιούχοι ανακάλυψαν ότι αντί για 100 αξιωματικούς που προβλεπόταν να αποκτήσουν σπίτι, τελικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα μόνο 20 και αντί για σπίτι με κήπο απέκτησαν έκταση που με τα βίας χωράει μια τουαλέτα. Το πρόγραμμα του ΟΣΜΑΝ ξεκίνησε το 2005. Προέβλεπε την αγορά έκτασης τουλάχιστον 100 στρεμμάτων στην περιοχή Γραμματικού - Μαραθώνα προκειμένου.......

Quiz..

Εικόνα
Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010   Σε ποια ανήκει αυτό το φτωχικό;;; Μην γελιέστε δεν είναι εξοχικό.. Βρίσκεται στο Πανόραμα Βούλας!! Τριάντα λεπτά απο την Ομόνοια.. Η κάτοχος αυτής της υπερπολυτελής κατοικίας, αποφάσισε να το πουλήσει λόγω της οικονομικής κρίσης.. Η αρχική τιμή πώλησης του σπιτιού ήταν τα 5.400.000€.. Κανείς όμως δεν διατίθεται να δώσει τόσα χρήματα τέτοιες ημέρες και έτσι το ζευγάρι έριξε την τιμή στα 2.400.000€.. Τρέξτε να προλάβετε!! Αυτή είναι ευκαιρία.. Δείτε και άλλες εικόνες της "τρώγλης" και της ιδιοκτήτρια......

ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ....ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΚΑΚΙΕΣ

Εικόνα
Εγκαταλελειμμένο μνημείο στην Βουλγαρία (Photos)   Κάποτε ήταν ένα από τα διασημότερα μνημεία που αφιερώθηκαν στον κομμουνισμό. Αλλά μετά από το τέλος της εποχής κομμουνισμού στη Βουλγαρία αυτό το μνημείο έχει εγκαταλειφθεί. Ας ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό του, δε μοιάζει με διαστημόπλοιο;.....................

ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ......ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ....ΤΟΤΕ

Εικόνα
Αν αγαπάς κάποιον…     Αν αγαπάς κάποιον…   Αισιόδοξος: Αν αγαπάς κάποιον, Aστον να φύγει… Μην ανησυχείς, θα ξαναγυρίσει.       .............ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΠΑΤΕΝΤΕΣ......

Εικόνα
  ΔΓΦΔΦΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓ                          ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓ .......... Δείτε όλες τις εικόνες... .........

ΑΝΕΚΔΟΤΟ.....

Ο Αμερικάνος και οι τσίχλες... Ο Αμερικάνος και οι τσίχλες... Ένας Έλληνας τρώει ήσυχα-ήσυχα το πρωινό του σε ένα εστιατόριο, όταν ένας τυπικός Αμερικάνος τουρίστας, μασώντας προκλητικά τσίχλα, έρχεται και κάθεται απροσκάλεστος δίπλα του. Ο Έλληνας τον αγνοεί, και ο Αμερικάνος δυσαρεστημένος, ξεκινάει την παρακάτω κουβέντα...  Aμερικάνος: - Τρώτε ολόκληρο το ψωμί, εσείς οι Έλληνες; Έλληνας (βαριεστημένα): - Φυσικά. Αμερικάνος: - Εμείς όχι. Τρώμε μόνο το εσωτερικό, το εξωτερικό το βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το ανακυκλώνουμε, το κάνουμε κρουασάν και τα πουλάμε στους Έλληνες. Ο Έλληνας ακούει ατάραχος.΄.............

ΑΚΟΥΣ ΑΝΘΙΜΕεεεεεεεε

Εικόνα
Ο άλλος Άνθιμος...   Με αφορμή την κόντρα του Γιάννη Μπουτάρη με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπαστεργίου έψαξε στο Ιντερνετ, έμαθε για τον Οσιο Ανθιμο της Χίου και παρουσίασε στους δημοσιογράφους αποσπάσματα από το βιβλίο του «Διδαχές πνευματικές-Αρτος ζωής». Σε κάποιο από αυτά αναφέρει ότι. υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι: σαρκικοί, ψυχικοί και πνευματικοί. Ο σαρκικός άνθρωπος ζητεί την ανάπαυση, αγαπά τους επαίνους, δεν θέλει να του κόψουν το θέλημά του, υπερασπίζεται τον εαυτό του και ζητεί όσα είναι προς ανάπαυσή του. Ο ψυχικός δεν θέλει να αδικήσει, αλλά ούτε και να τον αδικήσουν. Δεν κατηγορεί, αλλά δεν....

Βρισιές στα…. αρχαία ελληνικά

Εικόνα
Βρισιές στα…. αρχαία ελληνικά   Όσοι έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν, αν δεν μπορούν να την κόψουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική γλώσσα για είναι λιγότερο χυδαίοι... 

Ο Πρίγκιπας Παύλος και ο κυρ-Ιορδάνης ο (πλούσιος) μπακάλης...

Εικόνα
Ο Πρίγκιπας Παύλος και ο κυρ-Ιορδάνης ο (πλούσιος) μπακάλης...   Θα τρέξει αύριο στο Μαραθώνιο ο Παπανδρέου μαζί με τη Μπιρμπίλη και τον Δρούτσα...Ο "κύριος Ιορδάνης" - έτσι τον αποκαλούσε ο Γερουλάνος- τον ρώτησε αν θα τρέξει ο ίδιος αύριο στο Μαραθώνιο.Απάντησε όχι γελώντας φιλάρεσκα ο Γερουλάνος, και ...απέφυγε να απαντήσει αν θα τρέξει ο πρωθυπουργός. Ο κύριος Ιορδάνης ανέλαβε να απαντήσει για πάρτι του.Θα τρέξει μαζί με την Μπριμπίλη και τον Δρούτσα, και μετά θα πάρει το αεροπλανάκι να πάει στη Κοζάνη.Τι μαθαίνει κανείς!...

Ανακαλύφθηκε αστέρι διπλάσιο σε μάζα από τον Ήλιο!

Εικόνα
Ανακαλύφθηκε αστέρι διπλάσιο σε μάζα από τον Ήλιο!   Δύο φορές τη μάζα του Ήλιου μας, έχει ο βαρύτερος πλανήτης νετρονίου, που ανακαλύφθηκε μέχρι σήμερα στο σύμπαν. Οι ερευνητές, ανακάλυψαν, ότι πάρα το σχετικά μικρό του μέγεθος, το οποίο δεν ξεπερνάει το μέγεθος μιας μικρής πόλης, ο αστερισμός είναι τόσο συμπαγής, που το βάρος του είναι εκτενές. Μόνο μια δαχτυλήθρα, γεμάτη από ύλη από τον αστερισμό, που τιτλοφορείται PSR J1614-223, ζύγιζει 500 εκατ τόνους!

Αποζημίωση 118.000$ θα πληρώσει η Google στον Barichello

Εικόνα
Αποζημίωση 118.000$ θα πληρώσει η Google στον Barichello   Το ποσό των 118.000 δολαρίων καλείται να πληρώσει η γνωστή σε όλους Google έπειτα από απόφαση που πήρε δικαστήριο της Βραζιλίας για δυσφήμιση στο πρόσωπο του πιλότου της Formula 1, Rubens Barrichello. Ο Βραζιλιάνος πιλότος είχε απευθυνθεί στη δικαιοσύνη αφού όπως ισχυρίστηκε κάποιοι είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ με το όνομά του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Τελικά κατάφερε να κερδίσει τη δίκη και να αποδείξει πως όλα όσα είχαν γραφτεί ήταν απλά μέρος της φαντασίας ορισμένων θερμόαιμων οπαδών…