Από φιάσκο σε φιάσκο – Έχασαν τον Παλαιοκώστα 2 φορές σε 40 ώρες


Από φιάσκο σε φιάσκο – Έχασαν τον Παλαιοκώστα 2 φορές σε 40 ώρες



Τον ... έχασαν στην Αράχωβα και τον... ξανάχασαν στη Στυλίδα! Προσπάθησαν να τον ακολουθήσουν αλλά το περιπολικό ήταν ερείπιο και έμεινε 5 χιλιόμετρα πίσω!
Μετά το φιάσκο μεσημέρι Κυριακής στην Αράχωβα όπου οι αστυνομικοί έχασαν το σκούρο AUDI όπου λένε ότι βρισκόταν ο διαβόητος κακοποιός, ξημερώματα Τρίτης στη Στυλίδα έχασαν άλλα δύο αυτοκίνητα μέσα στα οποία εκτιμάται ότι βρισκόταν ο Β. Παλαιοκώστας και συνεργοί του.
Στις 04:00 τα ξημερώματα ένα περιπολικό της αστυνομίας που κινούταν σε κεντρικό δρόμο στη Στυλίδα, επιχείρησε να στρίψει αριστερά, όταν ξαφνικά δύο οχήματα βγήκαν από τον ..........στενό δρόμο με μεγάλη ταχύτητα.
Η σύγκρουσή τους αποφεύχθηκε όταν ο οδηγός του περιπολικού πρόλαβε να πατήσει φρένο. Στη συνέχεια, το πλήρωμα του περιπολικού ακολουθεί τα δύο αυτοκίνητα, ένα Toyota Rav4 και ένα Fiat Punto, που τρέχουν προς την εθνική με κατεύθυνση τη Λαμία καθώς θεώρησε πως κάτι ύποπτο συμβαίνει.
Τα δύο αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα το παλιό περιπολικό, μετά από περίπου 5 χιλιόμετρα, να μην μπορεί να τα ακολουθήσει και στο ύψος του εργοστασίου της “ΑΚΜΗΣ” χάθηκαν στο βάθος του δρόμου. Ενημερώθηκε το κέντρο αλλά τα μπλόκα που στήθηκαν δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα δύο αυτοκίνητα.
Λίγα λεπτά αργότερα, η αστυνομία δέχεται τηλεφώνημα, από κάτοικο της Στυλίδας, ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του και αφού πήραν χρυσαφικά, κινητά και άλλα, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έφυγαν με αυτό.

Ήταν το Toyota Rav4, που οι αστυνομικοί κυνηγούσαν, ενώ οι συνεργοί τους ακολουθούσαν με το Punto. Το βράδυ της Τρίτης το Toyota Rav4 εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο από τους αστυνομικούς στο χωριό Μαριολάτα της Γραβιάς και αμέσως μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα, όπου γίνεται “φύλλο και φτερό”.


Παράλληλα οι αντιτρομοκρατική ερευνά και την κλοπή από έκθεση αυτοκινήτων, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, δύο επαγγελματικών 4Χ4 μεγάλου κυβισμού.

Το ένα από αυτά, βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή του Τιρνάβου. Το δεύτερο περιστατικό αφορά την αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας από τρία αυτοκίνητα, στην πόλη της Λαμίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ