Ακυρώνονται 300.000 ραντεβού στο ΙΚΑ!


Ακυρώνονται 300.000 ραντεβού στο Ι
ΚΑ!

troktiko   IKA 533 355 300x199 Ακυρώνονται 300.000 ραντεβού στο ΙΚΑ!Ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ αφού απεργούν οι γιατροί μέχρι και την Παρασκευή. Στον αέρα όλα τα ραντεβού που έκλεισαν οι πολίτες πριν από… μήνες!
Οι περισσότεροι ασφαλισμένοι έκλεισαν τα ραντεβού τους για το ΙΚΑ πριν από μήνες για να καταφέρουν να πάνε μέσα στην βδομάδα αυτή. Όμως δεν θα πάνε αφού οι γιατροί του ΙΚΑ προχωρούν σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από σήμερα Τρίτη έως και την Παρασκευή. Υπολογίζεται ότι 300.000 ραντεβού θα ακυρωθούν αυτές τις μέρες με τους ασφαλισμένους να βρίσκονται σε απόγνωση.
Ο πρόεδρος της.............. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ Μ. Βλασταράκος δήλωσε ότι το νομοσχέδιο αυτό που «συνενώνει αδύναμους λειτουργικά και οργανωτικά κλάδους υγείας του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ ΟΠΑΔ, θα υποβαθμίσει την περίθαλψη και θα ισοπεδώσει τους εργαζόμενους γιατρούς».
Επίσης, για σήμερα Τρίτη έχουν κηρύξει 4ωρη στάση εργασίας (9.00-13.00) και οι νοσοκομειακοί γιατροί, προκειμένου να συμμετάσχουν στην πανιατρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 το πρωί, έξω από το υπουργείο Υγείας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ