Κλήσεις σε 600 οδηγούς ετοιμάζουν να στείλουν οι κλέφτες των διοδίων…


Κλήσεις σε 600 οδηγούς ετοιμάζουν να στε
ίλουν οι κλέφτες των διοδίων…


troktiko   no diodia 296x300 Κλήσεις σε 600 οδηγούς ετοιμάζουν να στείλουν οι κλέφτες των διοδίων...Η κοινοπραξία «αυτοκινητόδρομοι Αιγαιου θα προχωρήσει σε κλήσεις στους οδηγους που δεν πληρώνουν,εχει εντοπίσει 600 οχήματα περίπου.
Σε ανάλογη διαδικασία θα προχωρήσει και η κοινοπραξία «Νέα Οδός» η οποία μεταξύ άλλων εκμεταλλεύεται και τα διόδια των Αφιδνών όπου σύμφωνα με στοιχεία της κοινοπραξίας από τους 60.000 που διέρχονται καθημερινά, ποσοστό 14% αρνείται να πληρώσει.
Οι οδηγοί αναμένεται να λάβουν επιστολή από τις εταιρείες προκειμένου να εξοφλήσουν το χρέος τους εντός 15 ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση θα κληθούν μέσω διαταγής πληρωμής να καταβάλλουν το 20πλάσιο του ποσού.
Εκπρόσωπος της κοινοπραξίας «Νέα Οδός» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι έχει στη διάθεση της φωτογραφικό υλικό και έχει ζητήσει από το υπουργείο Υποδομών να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Εν αναμονή των πρωτοβουλιών του υπουργείου βρίσκονται και οι υπόλοιπες κοινοπραξίες που διαχειρίζονται τους αυτοκινητοδρόμους.
Ελευθεροτυπία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ