85 οι νεκροί από τη νέα γρίπη…


85 οι νεκροί από τη νέα γρίπη

troktiko    85 οι νεκροί από τη νέα γρίπη…
Δεν περνάει ημέρα χωρίς νεκρούς από την γίπη Α Η1Ν1… ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι … περνούν την γρίπη «στο πόδι» μη υπολογίζοντας τις συνέπειες.
Σύμφωνα με τους ειδικούς μόλις αισθανθείτε αδιαθεσία πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας γιατί η ολιγωρία μπορεί να αποβεί μοιραία.
Σήμερα άλλοι τρεις συνάνθρωποί μας προστέθηκαν στον κατάλογο με τα θύματα της γρίπης Α (Η1Ν1), και συνολικά πλέον τα θύματα ανέρχονται σε 85.
Η Πέμπτη ήταν η ημέρα που καταγράφηκε υψηλότερο ........αρνητικό ημερήσιο ρεκόρ:
Τη μάχη για τη ζωή έχασαν οκτώ άνθρωποι. Τα θύματα ήταν άνθρωποι που έπασχαν από σοβαρά και χρόνια νοσήματα, όπως αναπνευστικά και καρδιολογικά, ενώ μόνο ένα περιστατικό αφορούσε υγιές άτομο, χωρίς υποκείμενο νόσημα.
Με ταχείς ρυθμούς αυξάνονται όμως και τα σοβαρά κρούσματα της γρίπης, που προκαλεί το πανδημικό στέλεχος Η1Ν1.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, μόνο το τελευταίο 24ωρο χρειάστηκε να εισαχθούν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) 15 ασθενείς, αριθμός τουλάχιστον διπλάσιος σε σύγκριση με εκείνον της περασμένης εβδομάδας. Συνολικά την Πέμπτη νοσηλεύονται σε ΜΕΘ 142 άνθρωποι με αναπνευστική ανεπάρκεια, καταλαμβάνοντας περισσότερο από το 1/3 του συνόλου των κλινών ΜΕΘ που υπάρχουν σε όλη τη χώρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ