Υπερσύχρονο δημοτικό κτίριο… ερμητικά κλειστό!





Υπερσύχρονο δημοτικό κτίριο… ερμητικά κλειστό!


troktiko    Υπερσύχρονο δημοτικό κτίριο… ερμητικά κλειστό!Λουκέτο μπήκε, στο δημοτικό κτίριο της οδού Μοναστηρίου, λίγο μετά τα καθιερωμένα εγκαίνια, στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου, τα οποία … τέλεσε η απελθούσα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.Το σύγχρονο, άνετο και λειτουργικό κτίριο, παρότι είχε προγραμματιστεί να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό ήδη από την περασμένη χρονιά, ακόμη μέχρι και σήμερα παραμένει ερμητικά κλειστό. Κι αυτό διότι, παρά το γεγονός ότι το νέο κτίριο εγκαινιάστηκε, στην πραγματικότητα η εταιρεία που το είχε κατασκευάσει ουδέποτε εξοφλήθηκε για τις εργασίες που υλοποίησε.
Στο προαναφερθέν κτίριο επρόκειτο να.......... στεγαστούν οι πιο νευραλγικές υπηρεσίες στον ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής πολιτικής.
Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη Καλυψώ Γούλα, η κατασκευάστρια εταιρεία, στην οποία είχε ανατεθεί το έργο της ανέγερσης του νέου κτιρίου στο οικόπεδο της οδού Μοναστηρίου, έχει λαμβάνειν από τον δήμο Θεσσαλονίκης ποσό της τάξης των 350.000 ευρώ.
Μέχρι να εξοφληθεί, όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο, η κατασκευάστρια εταιρεία δεν προτίθεται να παραδώσει τα κλειδιά του νέου κτιρίου, ώστε να μεταφερθούν σε αυτό οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ