Αποφάσισαν να απεργήσουν οι παίκτες του Ηρακλή!


Αποφάσισαν να απεργήσουν οι παίκτες του Ηρακλή!


Σε απεργία αναμένεται να κατέβουν από τη Δευτέρα οι παίκτες του Ηρακλή, όπως αποφάσισαν χτες μετά από συζήτηση που … είχαν μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης. Η αφορμή για την κινητοποίηση των παικτών του «Γηραιού» οι μεγάλες διαφορές στα χρήματα που κλήθηκαν να πάρουν, σε σχέση με αυτά που έχουν να λαμβάνουν έκαστος. Οι ποδοσφαιριστές πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα για να πάρουν κάποιο ποσό έναντι, από τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία από τη μεταγραφή του Βέλλιου στην Έβερτον, όμως αυτό που έγινε τους εξόργισε περισσότερο. Σε παίκτη για παράδειγμα που οφείλονταν 50.000 ευρώ προσφέρθηκαν 6.000, σε μια πράξη να ηρεμήσει το κλίμα, αφού κάτι παρόμοιο.............. είχε επαναληφθεί και στο παρελθόν.
Όλα αυτά οδήγησαν σε συνάντηση 40 περίπου λεπτών μεταξύ των παικτών, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, κι ύστερα από σχετική άδεια που ζήτησαν και πήραν από τον Γιώργο Παράσχο. «Έχουμε κουραστεί να ακούμε ψέματα. Φτάνει πια. Δεν πάει άλλο. Και η υπομονή έχει τα όρια της» ήταν το κλίμα που κυριαρχούσε στις συζητήσεις.
Αγωνιστικά, βέβαια, δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα μη συμμετοχής, αφού θα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα κατέβουν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο.
Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ