Κόντρα Σηφουνάκη - Βγενόπουλου...


Κόντρα Σηφουνάκη - Βγενόπου

λου...

 

Αναβλήθηκε την Πέμπτη η εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκος Σηφουνάκης κατά του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, ισχυρού άνδρα του ομίλου της MIG.Η υπόθεση αφορά ...
δηλώσεις του κ.Βγενόπουλου σύμφωνα με τις οποίες είχε δώσει στον ενάγοντα 50 εκατ. δραχμές (146.000 ευρώ) για αναδάσωση καμμένων ελαιώνων στην Σάμο, πριν από δέκα χρόνια.
Ο κ.Βγενόπουλος μέσω των συνηγόρων του ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του κ.Σηφουνάκη.
«Ας γνωρίζει ότι όσο κι αν με αναβολές και επινοήσεις προσπαθεί να ξεφύγει από την Δικαιοσύνη δεν θα αποφύγει τις ευθύνες του, ούτε θα συσκοτίσει τις πράξεις του ... το πάρτι της λάσπης κάποτε τελειώνει, καθώς μόλις αρχίζει για αυτόν και για όσες υποθέσεις εμπλέκεται η λογοδοσία και ο καταλογισμός ευθυνών ενώπιον της Δικαιοσύνης και της κοινωνίας».

Ο κ.Βγενόπουλος από την πλευρά του απάντησε ότι...... «επί της ουσίας, οι δικηγόροι μου ζήτησαν αναβολή για δικούς τους λόγους, αλλά αν ήξερα ότι θα ήταν προσωπικά παρών δεν θα έχανα την ευκαιρία να τον συναντήσω», ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι «ο κ. Σηφουνάκης επιμένει να λασπολογεί εκ του ασφαλούς λόγω της ασυλίας του».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ