Κινδυνεύει η κόρη της Σεμίνας Διγενή!


Κινδυνεύει η κόρη της Σεμίνας Διγενή! 



Απειλούν τη ζωή της κόρης της Σεμίνας Διγενή. Η δημιουργός έκανε πρόσφατα το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο θέατρο και κάποιοι ενοχλήθηκαν από το περιεχόμενο της παράστασης. 
Η Κίρκη Καραλή δέχθηκε επανειλημμένα απειλές από αγνώστους μέσω τηλεφώνου και Διαδικτύου για την παράστασή «No Body Else», που ανέβασε στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», με το αιτιολογικό ότι...
προσβάλλει τα χρηστά ήθη των Ελλήνων.
  Η κ. Καραλή έπαθε κρίση πανικού και απενεργοποίησε το κινητό της, όπως μάθαμε από ανθρώπους του περιβάλλοντός της, στην προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε μαζί της.
Ομως, απειλές κατά της ζωής τους.............. δέχθηκαν και όλοι οι συντελεστές της εν λόγω παράστασης, ενώ «έσπασε» το τηλεφωνικό κέντρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» από αγνώστους, που έστειλαν μήνυμα στους υπευθύνους ότι αν συνεχίζει να φιλοξενείται εκεί το έργο, θα πάνε και θα τα κάνουν γυαλιά καρφιά.

Ετσι, οι προγραμματισμένες για τις επόμενες ημέρες παραστάσεις του θεατρικού έργου αναβάλλονται ύστερα από απόφαση της διοίκησης του ιδρύματος, αφού και οι ίδιοι οι συντελεστές υπό αυτές τις συνθήκες αδυνατούσαν να παρουσιάσουν την παράστασή τους κατά τρόπο επαρκή. Απόρησε και ο Μιχάλης Κακογιάννης, όταν πληροφορήθηκε το συμβάν και αντί άλλου σχολίου κούνησε το κεφάλι του.  Ισως, και να φάνηκε αστείο το συμβάν στον μεγάλο μας σκηνοθέτη, αφού ο ίδιος έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της λογοκρισίας.
«Η ομάδα και το Ιδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την αναβολή των παραστάσεων του συγκεκριμένου έργου, επιθυμούν να διατυπώσουν κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή τους σε κάθε διά λόγου ή πράξης απειλή κατά των δημιουργών της τέχνης και κατ’ επέκταση της παρεμπόδισης της ελευθερίας της έκφρασης» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».
Πρόκειται για έξι ιστορίες που ασχολούνται με τη μνήμη που κουβαλάει το σώμα από το DNA, από το παρελθόν.
Πάντως, οι πρώτες παραστάσεις έτυχαν της γενικής αποδοχής του κοινού που γέμισε την αίθουσα.
Η ουσία είναι ότι βάλλεται το θέατρο. Την περασμένη Παρασκευή χτυπήθηκε από χούλιγκαν το Θέατρο Τέχνης, γιατί ο τίτλος της παράστασης «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία στον Σταθμό Λαρίσης» τους ενόχλησε. Και τώρα απειλήθηκε με εισβολή το Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ