Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει τον αγώνα των Αιγύπτιων διαδηλωτών...



Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει τον 

αγώνα των Αιγύπτιων διαδηλωτών...

   

Την υποστήριξή της στους Αιγύπτιους διαδηλωτές, που αγωνίζονται για την ανατροπή του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, εξέφρασε σήμερα η λιβανική οργάνωση Χεζμπολάχ, σε ανακοίνωσή της.
Φωτογραφία από τη σημερινή συγκέντρωση των Αιγύπτιων στην πλατεία Ταχρίρ Φωτογραφία από τη σημερινή συγκέντρωση των Αιγύπτιων στην...
πλατεία Ταχρίρ "Χαιρετίζουμε τον υπερήφανο αιγυπτιακό λαό για τον αγώνα του... και την απόρριψη εκ μέρους του της εξομάλυνσης των σχέσεων με το Ισραήλ, καθώς και την προσδοκία του για ελευθερία, ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια", αναφέρει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Σεΐχης Ναΐμ.
Η Χεζμπολάχ, η οποία υποστηρίζεται από τη Συρία και το Ιράν είναι σφοδρός επικριτής του αιγυπτιακού καθεστώτος. Είχε κατηγορήσει το Κάιρο για συντονισμό με το Ισραήλ στη.......... διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας το 2008.
Οι σχέσεις της Χεζμπολάχ με της Αίγυπτο εντάθηκαν το 2010, όταν αιγυπτιακά δικαστήρια καταδίκασαν 26 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και μέλη της Χεζμπολάχ, ως ένοχα για σχεδιασμό επιθέσεων, καθώς και για λαθραία διακίνηση όπλων προς τη Γάζα.

enet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ