Ποινική δίωξη Βγενόπουλου για απόπειρα εκβίασης!


Ποινική δίωξη Βγενόπουλου για απόπειρα εκ
βίασης!

troktiko   vgenopoulos4 425x288 300x203 Ποινική δίωξη Βγενόπουλου για απόπειρα εκβίασης!Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου ως νομίμου εκπροσώπου της Τράπεζας Marfin για… απόπειρα εκβίασης επιχείρησης και συγκεκριμένα του Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν, παρήγγειλε ο εισαγγελέας Εφετών Αθηνών Παντελής Στραγάλης.Παράλληλα, ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός με διάταξή του ζητεί να διερευνηθεί αν η τράπεζα έχει διαπράξει το αδίκημα της απιστίας και του αθέμιτου ανταγωνισμού.
Η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη μετά από μήνυση που είχε καταθέσει το κοινωφελές............... ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν δια του προέδρου του Ανδρέα Μαρτίνη κατά της Marfin Bank.
Όπως είχε ανακοινώσει το ίδρυμα «η μήνυση αναφέρεται στην καταχρηστική καταγγελία από τη Marfin των δανειακών συμβάσεων του Ερρίκος Ντυνάν αμέσως μετά τη συνεργασία του ιδρύματος με τη ΓΑΙΑ Α.Ε. χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός συμβατικός λόγος και παρά την υπερπολλαπλάσια εξασφάλιση της τράπεζας με εμπράγματες ασφάλειες, ενεχυριάσεις και εκχωρήσεις απαιτήσεων».
Στην ίδια ανακοίνωση γινόταν λόγος για αθέμιτο ανταγωνισμό από την πλευρά της τράπεζας προκειμένου να διατηρηθεί το ολιγοπώλιο των μαιευτηρίων που ανήκουν στον όμιλο συμφερόντων της αλλά και για προσβολή του νομικού προσώπου του κοινωφελούς ιδρύματος.
Μετά την υποβολή της σχετικής μήνυσης διετάχθη η διενέργεια προκαταρκτική εξέτασης αλλά ο εισαγγελέας πρωτοδικών που έκανε την έρευνα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν στοιχειοθετούνται αδικήματα και για το λόγο αυτό η μήνυση έπρεπε να τεθεί το αρχείο.
Ωστόσο, ο εισαγγελέας εφετών Παντελής Στραγάλης που μελέτησε τα στοιχεία της υπόθεσης έκρινε ότι κακώς επιχειρήθηκε η αρχειοθέτηση της μήνυσης και με διάταξή του επέστρεψε τη δικογραφία στην Εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας με την παραγγελία της άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου, συμβούλου και εκπροσώπου της Marfin Bank

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ