Γελάνε στον ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ !!!! Που συνεδριάζει Σαβατιάτικα για να αθωώσει τον Μιραλάς και ........

                                                                                                                                                                                              
                                                                                                                                                                                              


Αστεία χαρακτηρίζουν στον ΠΑΟΚ την απόφαση να τιμωρήσουν τον Μάκη Χάβο με δίμηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους τη στιγμή που «χαϊδεύουν», αλλά και προκαλούν με τις αποφάσεις τους, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό…
Γελάνε στον ΠΑΟΚ με την απόφαση της ΕΠΟ να τιμωρήσει τον Μάκη Χάβο με δίμηνο αποκλεισμό εισόδου στους.......... αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο. Πλέον αντιλαμβάνονται πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, με τον Θόδωρο Ζαγοράκη να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την απόφαση, ενώ αναμένεται και η αντίδραση της διοίκησης του Δικεφάλου.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει έφεση, όπου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση την Τετάρτη (16/2). Όσο και να μη θέλουν να γίνουν καχύποπτοι στον Δικέφαλο του Βορρά, με τέτοιες αποφάσεις σίγουρα το μυαλό κάνει περίεργες σκέψεις και αναρωτιέται ότι όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες μετά τη σαββατιάτικη αθώωση του Κέβιν Μιραλάς και τις σημερινές (14/2) αποφάσεις για μη τιμωρία του Τζιμπρίλ Σισέ για την περιβόητη δήλωση «με πηδήξανε», αλλά και το χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στον ΟΣΦΠ για το αντικείμενο που δέχθηκε στο κεφάλι ο επόπτης Τρύφωνας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ