Δύσκολες ώρες για τον Λάκη Γαβαλά.....


ύσκολες ώρες για τον Λάκη Γαβαλά

 


Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός μόδιστρος Λάκης Γαβαλάς, από την ημέρα που οι άντρες του υπουργείου Οικονομικών, έκαναν έφοδο στις επιχειρήσεις του.
Η αγγελία πώλησης των κτιριακών εγκαταστάσεων των χιλιάδων τετραγωνικών που έχει στην Ατική οδό, έσκασε σαν βόμβα στην σόουμπιζ, ενώ απέδειξε ότι η οικονομική κρίση δεν κάνει τελικά εξαιρέσεις ακόμα κι αν πρόκειται για τον βασιλιά της εγχώριας fashion βιομηχανίας.
Την Παρασκευή, μάλιστα έγινε γνωστό ότι κατασχέθηκαν και οι μετοχές του κ. Γαβαλά!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΘΕΜΑτος», ο κ. Γαβαλάς, είχε κάνει μια επένδυση-μαμούθ στην περιοχή της Κάντζας πριν από μερικά χρόνια. Σε ένα ............. οικόπεδο 31.486 τετραγωνικών μέτρων με πρόσοψη στην Αττική οδό έστησε τρία πολυτελή κτίρια 12.244 τετραγωνικών μέτρων, όπου και στέγασε τις αποθήκες, τα γραφεία, το σχεδιαστήριο και το showroom της .LAK. Μια επένδυση που του έδωσε μεγάλη ώθηση στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, αλλά και σκέψεις για προώθηση κάποιων προϊόντων του και σε χώρες του εξωτερικού.
Ωστόσο η περιπέτεια και οι ανοικτοί λογαριασμοί με το υπουργείο Οικονομικών για τη μη καταβολή ΦΠΑ σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, φαίνεται πως λύγισαν τον γνωστό επιχειρηματία και συλλέκτη πανάκριβων τσαντών και αξεσουάρ του γαλλικού οίκου Hermes. Έτσι, αποφάσισε να ψάξει αγοραστές για την πώληση ενός τμήματος ή όλων των εγκαταστάσεων της Κάντζας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ