Ανακοίνωση με άρωμα αποχώρησης από Πηλαδάκη



Ανακοίνωση με άρωμα αποχώρησης από Π

ηλαδάκη

 

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/piladakis5-425x288.jpgΟ πρόεδρος της ΑΕΛ αφού δίνει… συγχαρητήρια στους θεσμικούς φορείς...
που συνομιλούν με «παράγοντες» (τα εισαγωγικά δικά του) σαν τον Αχιλλέα Μπέο αναφέρει πως δεν σκοπεύει να πέσει στο ίδιο χαμηλό επίπεδο και τονίζει πως η Λάρισα θα πολεμήσει τις αγωνιστικές που απομένουν για την αξιοπρέπειά της.Και καταλήγει λέγοντας πως προφανώς όπως έχει διαμορφωθεί ο χώρος, ο ίδιος δεν έχει πια καμία θέση σ’ αυτόν.
Η ανακοίνωση του Κώστα Πηλαδάκη:
...................
Συγχαρητήρια σε όλους τους θεσμικούς φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, που συνομιλούν με τον Αχιλλέα Μπέο και υποστηρίζουν ότι πασχίζουν για την πρόοδο. Προφανώς, η «πρόοδος» εξαρτάται από τέτοιους «παράγοντες».

Όπως θα έχετε καταλάβει από την έως τώρα παρουσία μου, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω τόσο χαμηλά και να απευθυνθώ σε αυτόν σε ανάλογο ύφος και φρασεολογία. Άλλωστε, ούτε το μέγεθος, ούτε η ιστορία της ΑΕΛ μου επιτρέπουν να αντιμετωπίζω ως ισότιμο έναν τέτοιο «παράγοντα».


Εμείς θα πολεμήσουμε στις επόμενες οκτώ αγωνιστικές. Είτε τα καταφέρουμε, είτε όχι, θα κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας.


Από εκεί και πέρα, θα αναζητήσω την καλύτερη δυνατή λύση, γιατί προφανώς στο χώρο αυτό – έτσι όπως έχει διαμορφωθεί – δεν έχουμε καμία θέση.


Κώστας Πηλαδάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ