ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΓΕΝΟΠ


ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΑΝΑ

ΓΓΕΛΛΕΙ Η ΓΕΝΟΠ 


Με κινητοποιήσεις, που μπορεί να υπερβαίνουν και τα όρια της νομιμότητας, απειλεί την κυβέρνηση η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μετά τη φημολογία για πώληση της ΔΕΗΌπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της, Νίκος Φωτόπουλος προκειμένου να κάνει η ΓΕΝΟΠ το χρέος της απέναντι στην επιχείρηση του ελληνικού λαού, η φυλακή δεν τους τρομάζει. Σημειώνει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι όποιος μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει η παραπάνω φράση μπορεί να αντιληφθεί τι θα ακολουθήσει.
Από την πλευρά του, ο γγ. της.......... ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Κώστας Κατσαρός σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «θρασύτατες και προσβλητικές για τον Ελληνικό λαό δηλώσεις της τρόικας, που αποκαλύπτουν την πλήρη πολιτική υποταγή της κυβέρνησης στα μεγάλα ξένα και ντόπια οικονομικά συμφέροντα».
«Εμείς οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση, την υλοποίηση του σχεδίου ξεπουλήματος της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού. Διότι, τα σχέδια αυτά εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των αγοραστών της, και αν συμβεί κάτι τέτοιο οι οικονομικές επιπτώσεις θα είναι τραγικές για τους καταναλωτές» προσθέτει ο κ. Κατσαρός.
Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός τόνισε ότι «η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ υπάρχει ως προοπτική, αλλά είναι θέμα της κυβέρνησης», εκτιμώντας παράλληλα ότι εάν γινόταν αυτή τη στιγμή η πώληση της επιχείρησης, η αξία της θα ήταν υποτιμημένη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ