Γιατί να τρώμε τον πολιτικό που μας σερβίρουν;


Γιατί να τρώμε τον πολιτικό που μας σε
ρβίρουν;

Έχουμε ξεχάσει κάποια βασικά πράγματα και όλοι αυτοί που μας κυβερνούν το εκμεταλλεύονται.
Ξεχάσαμε ένα και βασικό, εδώ είναι το σπίτι μας και εμείς αποφασίζουμε τους κανόνες.
Εμείς δεν του εκλέγουμε? Γιατί δεν κάνουν αυτό που τους ζητάμε?
Είναι πάρα πολύ απλό γιατί δεν έχουμε επιλογή και ο βασικός λόγος είναι γιατί δεν μας δίνουν επιλογή.
Όλα αυτά μέχρι χθες γιατι απο αύριο μπορούμε να αλλάξουμε πορεία και να επιλέξουμε εμείς το τι θέλουμε για το μέλλον μας.
Εχουμε στα χέρια μας πιά αυτό που ............φοβούνται πιο πολύ από όλα, την δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ μας, τα blogs και το internet τα οποία δεν τα ελέγχει κανένας, μέσα από αυτά μπορούμε αντί να τσακωνόμαστε μεταξύ μας να επιλέξουμε τους ηγέτες μας, να τους δώσουμε ρητή εντολή και να προκαλέσουμε εκλογές βάζοντας για πρώτη φορά στην εξουσία άτομα τα οποία έχουν πραγματικά αγάπη για την χώρα μας άσχετα με χρωματικές η ιδεολογικές απόψεις.
Άνετα μπορούμε να ξεχωρίσουμε και να συγκεντρώσουμε 300 πολίτες που έχουν διακριθεί σε συγκεκριμένους τομείς και μπορούν να κυβερνήσουν αυτό τον τόπο με πρώτο γνώμονα το δικό μας καλό, ο κάθε ένας μας ήδη μπορεί να έχει ένα με δυο ονόματα στο μυαλό του.
Αυτή την στιγμή ακούγετε κάτι για εκλογές και ένα 60% από εμάς δεν ξέρει τι να ψηφίσει αυτό εκμεταλλεύονται και κάνουν ότι θέλουν, έχουμε την φωνή, είμαστε η δύναμη και επιτέλους ας καταλάβουμε ότι είμαστε τα αφεντικά στην χώρα που μας άφησαν οι πατεράδες μας και θα αφήσουμε στα παιδιά μας και εμείς θα καθορίσουμε το μέλλον, χρειαζόμαστε τους ηγέτες μας αλλα αυτή την φορά θα τους επιλέξουμε εμείς.
Ξυπνάμε σιγά σιγά και αυτό είναι το καλό, δείτε τι γίνετε στην Κερατέα, δείτε τι γίνετε στα διόδια, συνεχόμενος αγώνας με το «κράτος» να ανησυχεί γιατί βλέπει απέναντι του αποφασισμένο κόσμο.
Εμείς θα αλλάξουμε αυτήν την χώρα για εμάς και για τις επόμενες γενιές, όλοι μαζί στρατιωτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι, δημόσιοι, αστυνομικοί,
Ας γίνει κάτι επιτέλους, όχι αύριο σήμερα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ