Βρέθηκε ο δορυφόρος των Ρώσων αλλα σε λάθος τροχιά!


Βρέθηκε ο δορυφόρος των Ρώσων αλλα σε
λάθος τροχιά!
troktiko   doruforos 300x190 Βρέθηκε ο δορυφόρος των Ρώσων αλλα σε λάθος τροχιά!Το συμβάν διαδέχεται την απώλεια τριών δορυφόρων του συστήματος πλοήγησης GLONASS, προκαλώντας οργή στο Κρεμλίνο, το οποίο επιχειρεί να ανακτήσει την ρωσική τεχνολογική ανεξαρτησία. Ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ καθαίρεσε με αφορμή το συμβάν αυτό δυο κορυφαία στελέχη της διαστημικής υπηρεσίας.
Το σύστημα GLONASS, που θεωρείται ανταγωνιστικό προς το σύστημα GPS των ΗΠΑ, προωθήθηκε προσωπικά από τον πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Οι ειδικοί του ελέγχου αποστολής κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη σύνδεση με το........ σκάφος. Βρίσκεται σε μια τροχιά οι παράμετροι της οποίας είναι διαφορετικές από τις σχεδιασμένες», ανέφερε το Ιντερφάξ, επικαλούμενο πηγή της διαστημικής βιομηχανίας.
Ο έλεγχος αποστολής θα διακριβώσει μέσα στις επόμενες ώρες αν ο δορυφόρος αυτός μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί. Η ρωσική ομοσπονδιακή διαστημική υπηρεσία και οι διαστημικές δυνάμεις που χειρίζονται τις εκτοξεύσεις στρατιωτικών δορυφόρων, απέφυγαν να κάνουν σχόλια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ