Περιμένει το θαύμα


Περιμένει το θαύμα

 

Το ιατρικό ρεκόρ αποθεραπείας ετοιμάζεται να σπάσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, αν τελικά ξεκινήσει στη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30, Novasport1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). Ο Γάλλος θα δοκιμάσει πριν τον αγώνα το πόδι του κι αν νιώσει έτοιμος, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ίσως το ρισκάρει και τον χρησιμοποιήσει βασικό. Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Γκοβού οι εναλλακτικές.
Η διάταση στον τετρακέφαλο που ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες τον Γάλλος επιθετικό είναι ένας........... ύπουλος τραυματισμός, ο οποίος ωστόσο δεν δείχνει ικανός να κόψει την «όρεξή» του. Ο αρχηγός των «πρασίνων» θέλει όσο τίποτε να παίξει σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα, όπως αυτός κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και για τον λόγο αυτό είναι διατεθειμένος να ρισκάρει. Σε τέτοιο ενδεχόμενο ελλοχεύει ο κίνδυνος της θλάσης, κάτι που αν συμβεί μπορεί να αφήσει το Σισέ εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα μέχρι και δύο μήνες, κάτι που σημαίνει πως χάνει αυτόματα τα υπόλοιπα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Βέβαια το αν θα παίξει ή όχι δεν είναι μόνο στο χέρι του 30χρονου στράικερ, αλλά και σε εκείνο του προπονητή του «τριφυλλιού». Οι δύο άνδρες θα έχουν συζήτηση πριν το ματς και ανάλογα με το πώς αισθάνεται ο παίκτης, θα αποφασίσουν από κοινού. Αν τελικά το πόρισμα βγει θετικό, ο Σισέ θα κάνει ένεση πριν τον αγώνα, για να μπορέσει να αντέξει την ένταση.


Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού


Αν τελικά δεν αγωνιστεί ο αρχηγός των «πρασίνων», ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιος θα τον αντικαταστήσει. Μάλιστα κατά την τελευταία προπόνηση της ομάδας δεν χρησιμοποίησε τον Αντώνη Πετρόπουλο, δείχνοντας πως ίσως τελικά να μην ξεκινήσει αυτός ως επιθετική «αιχμή». Ο Φερέιρα είναι πολύ πιθανό να βάλει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή και τον Γκοβού δεξιά ή και το αντίστροφο, ώστε να έχει μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα στην επίθεση, σε συνδυασμό και με τον Σεμπάστιαν Λέτο στα αριστερά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η τελική απόφαση θα παρθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.


Πέραν της γραμμής κρούσης, οι υπόλοιπες θέσεις στο 4-3-3 του 65χρονου προπονητή είναι λίγο-πολύ γνωστές. Ο Τζόρβας θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια, ο Μαρίνος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Βύντρα στα δεξιά, ο Σπυρόπουλος θα παραμείνει αριστερό μπακ, ενώ Καντέ και Σαριέγκι θα είναι για άλλη μια φορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Ζιλμπέρτο, Νίνη και Κατσουράνη, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Σιμάο αντί του Βραζιλιάνου, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε ο τελευταίος στην ποδοκνημική.


Πάει για χειρουργείο ο Καρνέζης


Πολύ δύσκολα θα γλιτώσει το νυστέρι ο Ορέστης Καρνέζης, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Ο μυς του Έλληνα τερματοφύλακα έχει κοπεί τελείως, σύμφωνα με όσα προκύπτουν και για τον λόγο αυτό το πιθανότερο είναι να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, αν και το πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί με θεραπείες. Η τελική απόφαση θα παρθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ