Τελικά, πόσο fair είναι η betfair


Τ                                                                                                                                                                   


Μόνο ανασφάλεια και ανησυχία προκαλούν αυτά που ακούστηκαν, τελευταία, για την συγκεκριμένη εταιρία. Μέχρι τώρα, ξέραμε πως, όποιος προβλέπει σωστά.. κερδίζει, και, όποιος προβλέπει λάθος, χάνει.
Τώρα μάθαμε πως, στο ίδιο παιχνίδι, χωρίς να υπάρξει φραγή και, κυρίως, να έχει ακουστεί τίποτε ¨ύποπτο¨, όποιος πρόβλεψε λάθος, έχασε τα χρήματά του, και όποιος πρόβλεψε σωστά ΔΕΝ πιστώθηκε ο λογαριασμός του.
Ναι. Καλά διαβάσατε. Tο πολυδιαφημισμένο ως....... ανταλλακτήριο της betfair όπου όπως λέει παίζει παίκτης εναντίον παίκτη και που όπως λέει δεν φράζει ποτέ παιχνίδια σε πρόσφατο αγώνα ποδοσφαίρου αφού πληρώθηκε από αυτούς που έχασαν και πλήρωσε αυτούς που κέρδισαν ως οφειλε, 24 ώρες μετά έκανε το πρωτοφανές να πάρει πίσω τα χρήματα από τους λογαριασμούς μόνο αυτών που κέρδισαν με την δικαιολογία ότι διεξάγει έρευνα η οποία δεν ξέρει λέει πότε θα ολοκληρωθεί.
Πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο που βλάπτει τρομερά την φήμη και την αξιοπιστία της εταιρίας και ανοίγει ένα δεδικασμένο που όμοιο του δεν υπάρχει στα χρονικά. Φανταστείτε τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα να παίζεις και να μην ξέρεις αν θα πληρωθείς επειδή η betfair ως δικαστής και ανακριτής θα κάνει έρευνες…

Το να γίνει έρευνα σε αγώνα που έχει κινήσει υποψίες ή έχει, αντικειμενικά, παράλογο αποτέλεσμα, έχει κάποια λογική. Αλλά το να μην πληρώνoνται οι παίχτες με την δικαιολογία της ¨έρευνας¨ σε αγώνα με απόλυτα λογικό αποτέλεσμα, δεν έχει λογικό έρεισμα. Δηλαδή, τι να καταλάβουμε; Τα μεγάλα ποσά, κύριοι όταν χάνονται, καλώς χάνονται.

Όταν κερδίζονται, όμως, δεν κερδίζονται καλώς. Όσοι παίζεται στην betfair, μην βιαστείτε να χαρείτε την σωστή πρόβλεψή σας. Μπορεί να ξεκινήσει ¨έρευνα¨ για τον αγώνα και ….ζήσε Μάη μου….για την πληρωμή του στοιχήματος.

Η δημοσιογραφική έρευνα συνεχίζεται γιατί το θέμα ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Μήπως μπήκε και η betfair στο κίνημα ¨δεν πληρώνω¨; Ή απλώς καθυστερεί τις πληρωμές, λόγω δυστοκίας, με την αιτιολογία της ¨έρευνας¨ όποιου αγώνα κρίνει μόνη της ότι χρήζει έρευνας;

Σίγουρα, πάντως, για όσους διατηρούν κωδικό στην συγκεκριμένη εταιρία δημιουργείται ερωτηματικό σχετικά με τις πληρωμές, και φόβος για, ενδεχομένως, καταχρηστική άσκηση του δικαιώματος της εταιρίας να ¨ερευνά¨.

Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΑΣ ΒΓΕΙ Η BETFAIR ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ