ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΙΝΗ ΣΤΗ MIG


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΙΝΗ ΣΤΗ MIG 



Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν, κ. Ανδρέας Μαρτίνης απαντώντας στη σχετική καταχώρηση της MIG. Στο κείμενο της ανακοίνωσης ο κ. Μαρτίνης αναφέρει...
ότι δεν θα επιθυμούσε να προβεί σε κανένα σχόλιο επί της ουσίας έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Προσθέτει όμως ότι «οφείλω, όμως, να απευθύνω έκκληση στους, σοβαρούς και κυρίους, μετόχους του Ομίλου να........ ενσκήψουν στο γεγονός, για την υπεράσπιση της κοινωνικής εικόνας του μεγαλύτερου επιχειρηματικού ομίλου της χώρας μας, τον οποίο αυτοί συνέστησαν και στηρίζουν.
Τελειώνοντας και εκφράζοντας την, προσωπική και μόνο, άποψή μου θέλω να δηλώσω ότι εάν υπάρχουν επίορκοι πολιτικοί αυτό είναι κακό, αλλά μικρότερο κακό, γιατί η δημοκρατική ψήφος των πολιτών το αποκαθιστά».
Στο κείμενο της ανακοίνωσης ο κ. Μαρτίνης αναφέρει επίσης ότι «μείζονα κίνδυνο θεωρώ τις ηγετικές πολιτικοκοινωνικές δραστηριότητες παρασιτικών οικονομικών παραγόντων, εάν υπάρχουν, διότι η επιτυχία τους θα συνιστούσετην εγκαθίδρυση της στυγνότερης αντιλαϊκής δικτατορίας». Και καταλήγει λέγοντας πως «τα παραπάνω αποτελούν σκέψεις μου επί γενικών καταστάσεων στον ελληνικό και διεθνή χώρο, και δεν υποκρύπτουν προσωπικό υπαινιγμό προς κανέναν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ