Θα φέρουν και S-300 στην Τούμπα;


Θα φέρουν και S-300 στην Τού

μπα;

 

Το κατεστημένο των ισχυρών κάνει τα πάντα, για να ερεθίσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Όποια εφημερίδα κι αν κοιτάξεις, όποιο ραδιοφωνικό σταθμό κι αν ακούσεις, όποιο κανάλι, ακούς τις ίδιες βλακείες!
Οι οπαδοί του Δικεφάλου, είναι εξοργισμένοι με την απόφαση να γίνει "κεκλεισμένων των θυρών", ο αγώνας ΠΑΟΚ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά αυτό δεν είναι ....
και προμήνυμα βίας!
Είπαν οι άνθρωποι, ότι θα συγκεντρωθούν έξω από το γήπεδο και στα διπλανά μαγαζιά, να φάνε τα σουβλάκια τους, να πιούν τις ρετσίνες τους, να φάνε και λίγο γάβρο για τη χώνεψη και το σύστημα, διέγνωσε Εθνικό κίνδυνο, μεγαλύτερο από αυτόν των γεγονότων των Ιμίων !
Ελικόπτερο στείλανε και τότε, ελικόπτερο και τώρα. Και μάλιστα το έστειλαν να πετάει πάνω από το γήπεδο στη χθεσινή προπόνηση, όπως ο ταυρομάχος κουνάει το κόκκινο πανί στον ταύρο.
15 κομάντα στείλανε τότε, 2.500 αστυνομικούς σήμερα. Αν είχαν τόσο ζήλο και στα Ίμια, σήμερα δεν θα φοβόμασταν να πλησιάσουμε.
Κι όλα αυτά για να μη δημιουργηθεί ατμόσφαιρα γιορτής. Άλλωστε οι επαγγελματίες μπαχαλάκηδες θα λείπουν. Θα είναι στην πορεία αλληλεγγύης στους μετανάστες.

Αλλά το σύστημα "τσιγκλάει" τους οπαδούς; "Θα κάνετε επεισόδια" τους λένε. "Μα, δεν θα κάνουμε" απαντούν οι οπαδοί, "εμείς γούστα θέλουμε να βγάλουμε, δεν πάμε να κάψουμε την έδρα μας", "όχι, θα κάνετε" επιμένει το σύστημα, σπρώχνοντάς τους να κάνουν τελικά!

Μέχρι και τη λαϊκή της Τούμπας απαγόρεψαν σήμερα.
Τι γελοιότητες είναι αυτές ρε ξεφτίλες στην Ελλάδα του 2011;
Από που ως πού απαγορεύεται να πάει κάποιος στο γυράδικο, 200 μέτρα μακρυά από το γήπεδο και να δεί τον αγώνα στην τηλεόραση;
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν θέλουν να ανοίξουν κανενός το κεφάλι, ούτε να χαλάσουν το δικό τους γήπεδο. Να κερδίσουν τον Ολυμπιακό θέλουν. Αλλά δεν θέλετε εσείς.
Κι ως γνήσιοι ραγιάδες, εισαγγελείς, πολιτικοί και αστυνομικοί, σπεύδετε να υποβάλλετε τα ταπεινά σας σέβη στον αφέντη.
Ραγιάδες !

Το "Ρίξτε τον στη θάλασσα να πάει να ..αποκλειστεί" του ΓΑΥΡΟΥ δεν ενόχλησε τον αθλητικό εισαγγελέα...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ