Xixixixixixixi.....ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παίζει ο Μιραλάς, δεκτή η έφεση!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παίζει ο Μιραλάς, δεκτ
ή η έφεση!

troktiko    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παίζει ο Μιραλάς, δεκτή η έφεση!
Δεκτή έγινε η έφεση του Ολυμπιακού … και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε την ποινή σε μια αγωνιστική την οποία και έχει…
εκτίσει, οπότε θα είναι στην διάθεση του Βαλβέρδε για το ματς με τον Αρη.

Η υπόθεση εκδικάστηκε ενώπιον της επιτροπής λίγο μετά τα 10:20 και Ολυμπιακός υποστήριξε πως η φράση βίαιη απώθηση που γράφει ο διαιτητής Μάνταλος στον αγώνα είναι «ανάρμοστη συμπεριφορά» άρα πρέπει να τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής.
Επίσης υποστήριξε πως ο ρέφερι του ντέρμπι έγραψε αυστηρά το περιστατικό, ενώ επικαλέστηκε αποφάσεις για τους Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ) και Ισά (ΟΦΗ) και Καρεμπέ (Ολυμπιακό) στους οποίους είχε επιβληθεί ποινή μιας αγωνιστικής.
Είχε προηγηθεί παρέμβαση ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ Ανδρέα Φάκου, ο οποίος ταυτόχρονα με τον Ολυμπιακό έχει υποβάλει έφεση ζητώντας και ο ίδιος να επανεξεταστεί η ποινή των δύο αγωνιστικών στον Μιραλάς. Το γεγονός ...........αυξάνει σημαντικά τις ελπίδες των «ερυθρολεύκων» να κερδίσουν την υπόθεση, η εκδίκαδη της οποίας ξεκινά σε λίγη ώρα.
Από πλευράς Ολυμπιακού, στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκονται οι νομικοί σύμβουλοι Γιάννης Βούλτσης και Θόδωρος Γιαννίκος, όπως και τα μέλη επιτροπής έφεσης της ΕΠΟ.
Τα μέλη της Επιτροπής Εφέσων είδαν το βίντεο με την ενέργεια του Μιραλάς και ψάχνουν την απόφαση για τον Βιεϊρίνια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ