Πόσα βγάζουν οι διάσημοι μέσω twitter;

Πόσα βγάζουν οι διάσημοι μέσω twitter; 


To Twitter μέσα στα 5 χρόνια ύπαρξής τους κατάφερε να «μεταλλάξει» το πώς ο κόσμος επικοινωνεί, αγοράζει και ψηφίζει ενώ έχει αναδιαμορφώσει ακόμα και το πώς ξεκινά μια επανάσταση! Τον τελευταίο καιρό όμως φαίνεται πως επηρεάζει και τον τρόπο που οι celebrities υποστηρίζουν...
τις επιχειρηματικές τους κινήσεις.
Όπως έχει παρατηρηθεί, πολλές εταιρείες εμπιστεύονται διάφορους επωνύμους και τους πληρώνουν έτσι ώστε να διαφημίζουν τα προϊόντα τους μέσω του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης στους χιλιάδες –ή ακόμα και εκατομμύρια- followers τους.
Η λίστα με τους celebrities όλο και μεγαλώνει με μερικούς από αυτούς να καρπώνονται πολλά χρήματα μόνο και ...........μόνο για ένα απλό tweet!
Ο ράπερ Snoop Dogg πρόσφατα διαφήμισε αυτοκίνητο της Toyota ενώ η Khloe Kardashian, αδερφή της Kim, ήταν... υπερήφανη για τα καινούργια της τζιν γνωστής μάρκας που έκαναν, όπως έγραψε η ίδια, τον πισινό της να δείχνει τρομακτικά ωραίος!
Νομίζατε λοιπόν πως οι διάσημοι ανά τον κόσμο (και γιατί όχι και στην Ελλάδα) κάνουν αναρτήσεις για τα νέα τους ρούχα ή παπούτσια από την... καλή τους τη χαρά; Οι stars μπορεί να βάλουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μέχρι και 10.000 δολάρια για ένα απλό post 140 χαρακτήρων! Ωραία δεν θα ήταν να πληρώνεστε 71 δολάρια για κάθε γράμμα;
Πόσο λοιπόν κοστολογούν οι εταιρείες τους διάσημους για να προωθήσουν τα προϊόντα τους στο Twitter;
Τηρουμένων των αναλογιών πάντα και σύμφωνα με το πόσους followers έχει ο καθένας και το πόσα «κλικ» θα γίνουν, ο Charlie Sheen επί παραδείγματι για ένα post μπορεί να εισπράξει έως και 9.500 δολάρια, ο ράπερ Ray J 2.300 δολάρια, η Khloe Kardashian 8.000 δολάρια και η Lindsay Lohan 3.500 δολάρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?