Γιατί ''ο '' Πρετεντέρης χλευάζει την επένδυση στον ΠΑΟΚ;

Γιατί ο Πρετεντέρης χλευάζει την ε

πένδυση στον ΠΑΟΚ;

 

Κι αν είναι ο Ακης, εσάς τι σας πειράζει;
Η σημερινή αποκάλυψη της "Εξέδρας" ότι πίσω από τον επίδοξο αγοραστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Σαχπατζίδη, βρίσκεται ο Ακης Τσοχατζόπουλος έχει δύο αναγνώσεις:
1) H αποστροφή που δημιουργεί το όνομα του πρώην υπουργού στην κοινή γνώμη, ενδέχεται να απαξιώσει το εγχείρημα στον ΠΑΟΚ
(σημείωση: η σημερινή ΕΞΕΔΡΑ έχει ρεπορτάζ, μόνο στην έντυπη έκδοση, με τίτλο "Άνθρωπος του Άκη στον ΠΑΟΚ" - εννοεί τον Γ.Σαχπατζίδη, με τον οποίο ο πρώην Υπουργός έχει φιλικές σχέσεις)

2) Η λογική των οπαδών "ας βρούμε έναν ..........μάγκα πρόεδρο που θα μας κάνει πρωταθλητές", επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση Κόκκαλη στον Ολυμπαικό. Αναζήτησε ποτέ κανείς από που ήρθαν τα λεφτά στον "Θρύλο"; Γιατί να ενοχλεί τώρα η παρουσία ενός πρώην συνεργάτη του Ακη; Στο κάτω-κάτω ο Τσοχατζόπουλος υπήρξε καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
Είμαστε αναφανδόν υπέρ της δεύτερης ανάγνωσης, διότι διασφαλίζει την βιωσιμότητα του ΠΑΟΚ και μάλιστα ανοίγει τα φτερά του Δικεφάλου.
Με δεδομένο ότι ο Βρύζας εγγυήθηκε την παραμονή Ζαγοράκη στην προεδρία, μόνο οι εχθροί της ομάδας εύχονται να "ναυαγήσει" η χθεσινή ιστορική συμφωνία.
Γνωρίζουμε ότι κάθε δράση, δημιουργεί αντίδραση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ξεκινήσει υπόγειος πόλεμος, αλλά έχουν γνώσιν οι φύλακες...

Γιατί ο Πρετεντέρης χλευάζει την επένδυση στον ΠΑΟΚ;


"Eύχομαι αυτό το σχέδιο Μάρσαλ των Βρυξελλών να μην αποδειχθεί κάτι ανάλογο με τους επενδυτές που εμφανίζονται κάθε καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ!"


Ο καταληκτήριος λόγος του Γιάννη Πρετεντέρη στο χθεσινό άρθρο του στα "Νέα"


Ενώ ο πολυμετοχικός, κυρ-Γιάννη μου, έχει τους επενδυτές να περιμένουν ουρά...


Όσο για τα φίλαθλα αισθήματα του κεντρικού σχολιαστή του μεγάλου καναλιού, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο
 
 
Πρέπει όλοι να καταλάβουν - και ο κύρ-Γιάννης Πρετεντέρης- ότι μία μεγάλη επένδυση όπου κι αν γίνεται, έχει ευεργετικές επιπτώσεις στην εθνική οικονομία। Προς τι, λοιπόν, ο χλευασμός στον ΠΑΟΚ και τα χειροκροτήματα στους τροϊκανούς για το ξεπούλημα της Ελλάδος; 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?