Τράτζικ ,και κούτρα Διακοπές ..... ο Τραγάκης !!!


Ο Θέμος “ξεφτιλίζει” τον Τραγάκη

 

  • 153
     


Photos t tragaki 832307200 250x180 Ο Θέμος ξεφτιλίζει τον ΤραγάκηΕυθεία επίθεση κατά του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη, εξαοπέλυσε το Πρώτο Θέμα αποκαλύπτοντας πως ο βουλευτής της ΝΔ έκανε δωρεάν διακοπές στη Μύκονο… αφού διόρισε στη Βουλή ολόκληρη την οικογένεια του. Η περίπτωση Τραγάκη φαίνεται πιο κραυγαλέα και επικίνδυνη από αυτή του Βύρωνα Πολύδωρα ενώ αποτελεί πλήμγα για το κύρος του κοινοβουλίου καθώς είναι ο εν ενεργεία α αντιπρόεδρος του Σώματος.
Αν και δεν υπάρχει κάτι ποινικά κολάσιμο στις .......
πράξεις του (δωρεάν διακοπές και διορισμοί ημετέρων) εν τούτοις, όπως υποστηρίζει και η εφημερίδα εγείρεται μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα. Πληροφορίες αναφέρουν και δυσφορία του Μαξίμου απέναντι στον κ. Τργάκη αλλά το θέμα δεν έχει τεθεί ακόμη επί τάπητος.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα “ο κ. Τραγάκης βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων για μία ολόκληρη εβδομάδα χωρίς μάλιστα να πληρώσει ούτε ένα ευρώ, όπως παραδέχεται το ίδιο το ξενοδοχείο που τον φιλοξένησε. Τζάμπα διακοπές, λοιπόν, για τον βουλευτή της Ν.Δ. στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, και μάλιστα σε ξενοδοχείο οι τιμές του οποίου ξεκινούν από 390 ευρώ τη βραδιά για ένα απλό δίκλινο και φτάνουν ακόμη και τα 1.200 ευρώ για τις σουίτες. Και όλα αυτά αφού πρώτα κατάφερε να κάνει άνω κάτω την κυβέρνηση με τους διορισμούς συγγενικών του προσώπων στη Βουλή, αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά να παρέμβει προκειμένου να δώσει τέλος στο όργιο των ρουσφετολογικών προσλήψεων”.
“Το ζεύγος διέμεινε την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου σε ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία στη Χώρα της Μυκόνου, το «Semeli», όπου το φθηνότερο δίκλινο δωμάτιο κοστίζει 390 ευρώ τη βραδιά, ενώ αν ο πελάτης επιλέξει μία από τις σουίτες του το κόστος φτάνει μέχρι τα 1.200 ευρώ. Στον κ. Τραγάκη και τη σύζυγό του, παραχωρήθηκε ένα δωμάτιο κατηγορίας superior με θέα τη θάλασσα κόστους 420 ευρώ τη βραδιά. Το «Semeli» διαθέτει μια μεγάλων διαστάσεων πισίνα, αλλά και αρκετές μικρότερες ιδιωτικές για όσους διαμένουν σε σουίτα. Προσφέρει ακόμη spa, γυμναστήριο, δωμάτια με τζακούζι, υπερμοντέρνα έπιπλα και τηλεοράσεις plasma”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ