Zημίες και μείωση προσωπικού για την Vodafone, Η εποχή του ανεξελεγκτου αρμέγματος έληξε


Zημίες και μείωση προσωπ                                                                                                                        ικού για την V                                                                                                                                             odafo                                      ne



Στην αναδιοργάνωση της λειτουργίας της Vodafone με στόχο τη μείωση του λειτουργικού κόστους –κυρίως με την περικοπή θέσεων εργασίας- προσανατολίζεται η διοίκηση της εταιρείας σύμφωνα με έγκυρες πηγές του www.moneypro.gr.
Η Vodafone η οποία στα τελευταία δύο χρόνια περιέκοψε με διαφόρους τρόπους περίπου 400 θέσεις εργασίας, προετοιμάζεται να προχωρήσει σε νέες μειώσεις προσωπικού καθώς τα έσοδα συρρικνώνονται ενώ οι ...........
ζημίες συνεχίζουν.
Η εταιρεία για τη χρήση του 2011/12 που έληξε στις 31/3/2012 ανακοίνωσε κάμψη ενοποιημένων εσόδων 7% και ζημίες σε ενοποιημένο επίπεδο ύψους  11 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 34 εκατ. ευρώ στη χρήση του 2010/11.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, στις 31/3/2012 στην εταιρεία απασχολούνταν 2.133 εργαζόμενους, έναντι 2.332 ένα χρόνο πριν και 2.572 άτομα που εργάζονταν στην εταιρεία στις 31/3/2010.
Παρά τη μείωση προσωπικού, η εταιρεία αναφέρεται ότι απασχολεί 800 περισσότερους εργαζόμενους απ’ όσους απασχολεί η ανταγωνίστριά της Wind Hellas.
Και όλα δείχνουν ότι στους επόμενους μήνες θα υπάρξουν σημαντικές περικοπές προσωπικού, κυρίως μέσω συγχωνεύσεων τμημάτων της επιχείρησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ