Ο Μαρινάκης δεν απολογήθηκε επειδή πλήττεται η δημόσια εικόνα του.


Ν
 
Στον ανακριτή για πρώτη φορά για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» κλήθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος απαξίωσε την κλήτευσή του και δεν παρουσιάστηκε, ενώ έλαβε προθεσμία με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Βασίλη Δημακόπουλο, για να απολογηθεί στις αρχές Ιουνίου.
Σύμφωνα με ποδοσφαιρικό παράγοντα, η άρνηση του Μαρινάκη (σ.σ. ο μόνος κατηγορούμενος σε αυτή την υπόθεση που δεν εμφανίστηκε στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη) να δηλώσει «παρών» στην ανάκριση έγινε προς αποφυγή της αρνητικής δημοσιότητας που θα προκαλούσε η εμφάνισή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πόρισμα του πρώην αθλητικού εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα, χρεώνεται με τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες. Πρόκειται για αυτές της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο και της ηθικής αυτουργίας σε ........
κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης.
Ωστόσο, στον ανακριτή κατά της διαφθοράς παρουσιάστηκε χθες προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης. Αμέσως μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος και του επιβλήθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως, ο περιοριστικός όρος της μη συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του, όρος ο οποίος έχει επιβληθεί και σε ακόμα τρεις κατηγορουμένους στην υπόθεση οι οποίοι απολογήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
«Δώσαμε τις απαραίτητες εξηγήσεις, τις οποίες θεωρούμε ειλικρινείς και βάσιμες», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κομπότης κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια. Νωρίς το πρωί δύο ακόμα κατηγορούμενοι για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» που φέρεται να λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς στις αρχές Ιουνίου. Πρόκειται για τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη (2 Ιουνίου) και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, Αριστείδη Σταθόπουλο (3 Ιουνίου). Την Πέμπτη αναμένεται να περάσουν και άλλοι κατηγορούμενοι το κατώφλι του ανακριτή.

efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?