Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απερρίφθησαν τα ασφαλιστικά για εργαζόμενους , η On Telecoms θα πρέπει να ...... :


Ν
 




Αριθμός περίπου 30 εργαζομένων της On Telecoms εξαιρείται από την απόφαση προσωρινής διαταγής ασφαλιστικών μέτρων που εξέδωσε χθες το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών .
O συγκεκριμένος αριθμός εργαζομένων άσκησε, μέσω της δικηγόρου τους Κωνσταντίνας Φουντέα, κύρια παρέμβαση (κατά της αίτησης λήψης προσωρινής διαταγής) η οποία έγινε δεκτή. Πρακτικά, η απόφαση επιτρέπει στους συγκεκριμένους εργαζόμενους να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας με στόχο την ικανοποίηση συνολικής οφειλής της τάξης των 700.000 ευρώ.
«Αναστέλλει προσωρινά, ήτοι μέχρι τη συζήτηση της αίτησης πτώχευσης και υπό τον όρο συζήτησης κατά την ορισθείσα δικάσιμο κάθε μέτρο ατομικής και συλλογικής εκτέλεσης σε βάρος της αιτούσας (σ.σ.: On Telecoms), εξαιρουμένων των μέτρων ατομικής εκτέλεσης των εργαζομένων σε αυτήν, οποιασδήποτε φύσεως και αιτίας, για υποχρεώσεις της προς αυτούς» αναφέρεται στην απόφαση προσωρινής διαταγής με ημερομηνία 26/5.
Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών κατέθεσε, χθες, αίτημα λήψης προσωρινής διαταγής με στόχο την απαγόρευση κάθε δίωξης και μεταβολής των περιουσιακών στοιχείων της από πιστωτές. Η κίνηση διαδέχτηκε την απόρριψη της έφεσης που είχε υποβάλει η On Telecoms, κατά της δικαστικής απόφασης για μη επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης που επιδίωκε η διοίκηση της εταιρείας με την πλειονότητα των πιστωτών της. Σε συνέχεια, της απόρριψης της αίτησης εξυγίανσης, η εταιρεία κατέθεσε αίτηση πτώχευσης που αναμένεται να εκδικαστεί τέλη Σεπτεμβρίου

 Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?