Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας κάνουν πάρτυ και η επιτροπη ανταγωνισμου στην κοσμαρα της,,,


Και η επιτροπή ανταγωνισμού #Επιτροπηανταγωνισμου κοιμάται ύπνο βαθύ..

Εδώ και λίγο καιρό οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας # Cosmote # Vodafone # Wind , έκαναν πάλι της πονηριές τους εφαρμόζοντας εναρμονισμένες πρακτικές.
Για έναν ανεξήγητα δεοντολογικά λόγο, αποφάσισαν ως δια μαγείας, συμπτωματικά , ότι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να πληρώσει κάποιος για ανανέωση μία κάρτα prepaid αξίας 7 ή 8 ευρώ περίπου , να είναι τα 12 ευρώ.
Δηλαδή εν ολίγοις αγοράζεις μία υπηρεσία αξίας 8 ευρώ και πληρώνεις κατ ελάχιστον 12 ευρώ και τέσσερα ευρώ τους τα αφήνεις παρακαταθήκη στα ταμεία τους ,
σαν να τους τα χρώσταγες ή σαν να σου περισσεύουν.
Το ωραίο αυτό κολπάκι , το οποίο δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε πρώτος , αλλά αμέσως μόλις το εφάρμοσε ο ένας το υιοθέτησαν και οι υπόλοιποι.
Αν αυτό δεν είναι παραβίαση του ανταγωνισμού και δεν σηματοδοτεί εναρμονισμένη πρακτική και δεν δείχνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει συνεννόηση των εταιρειών να αυξήσουν αναίτια και χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελός για τον συνδρομητή κατά 20% το ποσό που πληρώνει κάποιος για να κάνει μία ανανέωση σε μία prepaid κάρτα , απορώ τότε τι είναι παραβίαση του νόμου περί ανταγωνισμού .
Απορώ επίσης και εκνευρίζομαι αφάνταστα με τον ύπνο βαθύ που τραβάνε και τα ινστιτούτα καταναλωτών.# ΙΝΚΑ
θα ήθελα να ακούσω προτάσεις σας πώς θα το σηκώσουμε το θέμα τόσο ψηλά , για να μάθουν επιτέλους να μας σέβονται κάποια στιγμή και τα #ολιγοπώλια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ