Bελτιωμένη Mercedes C63 AMG

Bελτιωμένη Mercedes C63 AMG




  • 0



 Bελτιωμένη Mercedes C63 AMG
Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση της Mercedes C-Class AMG αναμιγνύεται με τo ταμπεραμέντο και την μοναδική ικανότητα Vath και το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι … ο τρομοκράτης της Κυριακής. Η C63 AMG Coupe Supercharged V63, με τα 680 άλογα που βελτιώνουν την τελική ταχύτητα του μοντέλου, διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν ένα -ούτως ή άλλως- εξαιρετικό αυτοκίνητο σε όχημα απόλυτης απόλαυσης.
Κατά γενική ομολογία η Mercedes C63 AMG Coupe αποτέλεσε την καλύτερη, ως τώρα, σπορ έκδοση της σειράς C. Ένα αυτοκίνητο που μπορεί να αντιπαρατεθεί στα ίσια στην BMW M3, η οποία θεωρείται κατά πολλούς ό,τι .........
καλύτερο υπάρχει στην συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων.
Η Mercedes εξοπλίζει την C63 AMG Coupe με έναν θηριώδη V8 κινητήρα χωρητικότητας 6.208 κ.ε. ο οποίος αποδίδει 457 άλογα. Ιπποδύναμη που δίνει επιτάχυνση από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ. / ώρα.
Ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων, η Vath, πρόσθεσε ένα supercharger στον κινητήρα της Mercedes AMG, μαζί με το απαραίτητο intercooler. Παράλληλα προχώρησε σε επαναπρογραμματισμό στην εργοστασιακή ECU, πρόσθεσε νέα ψυγεία λαδιού ( κινητήρα και σύστημα μετάδοσης), νέα ανοξείδωτη εξάτμιση με καταλύτες ελευθέρας ροής και νέες εισαγωγές στον κινητήρα. Οι αλλαγγές αυτές έχουν … εκτοξεύσει την ιπποδύναμη από τους 457 ίππους της εργοστασιακής έκδοσης στα 680 άλογα, ενώ η μέγιστη ροπή των 600 Nm, έχει αυξηθεί στα 840 Nm.
Η ιπποδύναμη των 680 ίππων δίνει την δυνατότητα στην Mercedes C63 AMG Coupe V63 by Vath να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα σε μόλις 4 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα φθάνει τα 335 χλμ. / ώρα. Όμως, πέρα από τις συγκεκριμένες τιμές, τα στοιχεία που κάνουν την C63 AMG Coupe V63 by Vath ασυναγώνιστη, είναι οι επιταχύνσεις εν κινήσει.
Η κίνηση, όπως σε κάθε Mercedes μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Η Vath δεν άλλαξε το εργοστασιακό σύνολο που περιλαμβάνει το νέο «επτάρι» αυτόματο κιβώτιο AMG SPEDDSHIFT MCT-7 και καταλήγει σε ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Οι ζάντες είναι 20 ιντσών με ελαστικά 255/30/20 στους εμπρός τροχούς και 295/25/20 στους πίσω.
Υπάρχει επίσης μια ανάρτηση coilover, της clubsport, που επιτρέπει στην C63 AMG να ρυθμίζει το ύψος του αμαξώματος από 20 έως 65 mm. Παράλληλα υπάρχουν πλέον εξαπίστονες δαγκάνες φρένων και σωληνάκια αεροπορικού τύπου στο σύστημα πέδησης.
Στο εσωτερικό οι αλλαγές στις οποίες προχώρησε η Vath είναι ήπιες, με την προσθήκη ενός σπορ τιμονιού που καλύπτεται με δέρμα και ξύλο, δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα και διάφορες καταχωρήσεις από ανθρακονήματα. Οι επεμβάσεις στην εξωτερική εμφάνιση της C63 AMG είναι πολύ πιό … δυνατές και περιλαμβάνουν εμπρός και πίσω σπόιλερ, φουσκωμένα φτερά, νέο διαχύτη πίσω. Όλα τα στοιχεία είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.
Η Vath θέλει 64.308 ευρώ για την βελτίωση. Σε αυτό το ποσό υπολογίστε και άλλα 105.000 ευρώ που κοστίζει στην ελληνική αγορά η Mercedes C63 AMG Coupe.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?