Εργοδότης έδωσε το δώρο των Χριστουγέννων και μετά το… έκλεψε!

Εργοδότης έδωσε το δώρο των Χριστουγέ
ννων και μετά το… έκλεψε!


Εργοδότης έδωσε το δώρο των Χριστουγέννων και μετά το… έκλεψε!Ένα πρωτότυπο τρόπο να δώσει, αλλά και να… γλιτώσει το δώρο των Χριστουγέννων είχε ένας εργοδότης στην Πάτρα, ο οποίος κατέβαλε το δώρο στην υπάλληλο του και μετά το έκλεψε!!!
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο ergasianews, η εργαζόμενη σε πολύ γνωστό κατάστημα της περιοχής ζητούσε επίμονα το δώρο. Τι να έκανε και ο εργοδότης; Το έδωσε, όπως άλλωστε όφειλε, και την έβαλε να υπογράψει.
Η κοπέλα έβαλε τον φάκελο με τα χρήματα στην τσάντα της και την άφησε στην αποθήκη του καταστήματος. Όταν σχόλασε και πήγε να την πάρει, διαπίστωσε ότι το δώρο είχε κάνει φτερά…
Του ζήτησε τον λόγο και ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα. Τότε κάλεσε τον αδερφό της και μόλις έφτασε στο κατάστημα, το αφεντικό άλλαξε γνώμη και «θυμήθηκε» ότι όντως τα είχε πάρει. Αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη, ενώ εξήγησε ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, για αυτό και προχώρησε σε αυτή την πράξη.
Στην συνέχεια επέστρεψε το δώρο στην κοπέλα και το θέμα θεωρείται λήξαν, αφού όπως επεσήμανε και η ίδια τα τελευταία εννιά χρόνια, δεν έχει προκύψει άλλο παρόμοιο ζήτημα.

ΠΗΓΗ: seleo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?