Η γκάφα με Σιμπιλίδη αφαιρεί από την «κυβερνησιμότητα» του Σαμαρά!


Η γκάφα με Σιμπιλίδη αφαιρεί από την «κυβερνησιμότητα» του
 Σαμαρά!

  • 0
     



 Η γκάφα με Σιμπιλίδη αφαιρεί από την «κυβερνησιμότητα» του Σαμαρά!
Όταν ένα κόμμα έχει εξασφαλισμένη την πρωτιά – έστω και χωρίς αυτοδυναμία, όπως δείχνουν τα γκάλοπ - μια γκάφα τύπου Σιμπιλίδη, δείχνει δύο πράγματα:
Είτε  ότι δεν υπάρχουν πολιτικά αντανακλαστικά στο βαθμό που πρέπει είτε υπάρχουν στείρες πολιτικές »εμμονές». Και το ένα και το άλλο όμως δεν  είναι στοιχεία που θα έπρεπε να καθορίζουν την στάση, όπως είπαμε, ενός κόμματος που διεκδικεί με αξιώσεις να κυβερνήσει τον τόπο ή τέλος πάντων να είναι η πιο σημαντική πτυχή μιας  κυβερνητικής λύσης για την΄»επόμενη ημέρα».
Διότι υπό αυτή την έννοια η γκάφα Σαμαρά με την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Συμπιλίδη με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Κιλκίς, δεν προσθέτει μόνο την διαλυτική αναταραχή στη σώμα της εκλογικής βάσης της ΝΔ.
Αφαιρεί  και ένα μέρος από την εικόνα »κυβερνησιμότητας» που έχει ή οφείλει να έχει η ηγεσία ενός κόμματος που χτυπά με αξιώσεις την θύρα της εξουσίας. Και αυτό αφαιρείται απευθείας από τον κ. Σαμαρά!
Είναι κάτι που δεν διορθώνεται όσο και αν εν τέλει η Συγγρού, πιεζόμενη από την οργισμένη συνείδηση του  »μέσου Νεοδημοκράτη», εξαναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Σιμπιλίδη από την υποψηφιοτητά του… Αυτό απλώς μεγαλώνει την γκάφα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ