Στην '' απολίτιστη '' Ιαπωνία, η ώρα του γεύματος , δεν είναι απλά φαγητό…( Video )



.
 

Αυτό που ξεκίνησε ως ένα εκπαιδευτικό βίντεο σχετικά με την ώρα του φαγητού, μετατράπηκε σε μια συζήτηση για την ποιότητα του γεύματος σε αμερικανικά και άλλων χωρών σχολεία. Όλο το ίντερνετ έχει εντυπωσιαστεί από τη οργάνωση και την αποτελεσματικότητα των παιδιών όταν πρόκειται για την ώρα του φαγητού τους και τη φροντίδα που δείχνουν στο σχολείο τους, όπως επίσης και με την πραγματική και αγνή εκτίμηση των μαθητών για τα νόστιμα φαγητά τους αλλά και ........
τη σκληρή δουλειά που χρειάστηκε.

Ένας σχολιαστής του YouTube σχολίασε: «Κοιτάξτε τους μαθητές, σε νεαρή ηλικία μαθαίνουν να τρώνε ψάρι και υγιεινά φαγητά που έχουν μεγαλώσει οι ίδιοι. Μαθαίνουν να ασχολούνται με την προσωπική τους υγιεινή, πώς να σερβίρουν φαγητό στους συμμαθητές τους, να καθαρίζουν μετά από κάθε γεύμα, να ανακυκλώνουν και να είναι ευγνώμονες στους ανθρώπους που έφτιαξαν φαγητό για αυτούς.»
Μάλλον κάτι έχουν να μας διδάξουν οι Ιάπωνες σχετικά με το φαγητό στα σχολεία. Μήπως τα παιδιά δεν πρέπει τελικά να μαθαίνουν από μικρή ηλικία την αξία της… τυρόπιτας; Δεν είναι και τόσο τυχαία τα ποσοστά παιδικής παχυσαρκίας στη χώρα μας.
Δείτε το εκπληκτικό βίντεο και σίγουρα θα μείνετε άφωνοι. 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ